Tesla: πλέον και στη Θεσσαλονίκη, στο Mediterranean Cosmos Mall

Όπως ακριβώς ξεκίνησε η ελληνική της πορεία στον νομό Αττικής, με ένα Pop-Up Store για να ακολουθήσει ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία στο Μαρούσι και συνεργείο στου Ρέντη, έτσι επεκτείνεται τώρα η Tesla και στη συμπρωτεύουσα. Η αρχή έγινε με το Pop-Up Store στο Mediterranean Cosmos Mall (σε αντιστοιχία με το Goldel Hall στο Μαρούσι) και σύντομα (ίσως κι εντός του 2023) αναμένεται να ανοίξει κανονική

έκθεση και χώρος συντήρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προγραμματίσουν test drive με τα Model 3 και Υ (διαβάστε τις αναλυτικές μας δοκιμές για το Model 3 SR+ και το Model Y Performance) και να ενημερωθούν για κάθε απορία και πληροφορία. Θυμίζουμε ότι η παραγγελία των δημοφιλών αμερικάνικων EV γίνεται ηλεκτρονικά από την ελληνική ιστοσελίδα της εταιρίας.

Έχετε κατά νου ότι τα ωράρια είναι λίγο ιδιαίτερα: 11:00-19:00 τις καθημερινές και 10:00-15:00 τα Σάββατα. Η ακριβής διεύθυνση είναι: 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών. Εντός της χρονιάς αναμένουμε και τους πρώτους superchargers στην πόλη, μετά τους έξι στο Μαρούσι, τους οκτώ στο Ρίο, στην Αταλάντη και στη Λάρισα.

The post Tesla: πλέον και στη Θεσσαλονίκη, στο Mediterranean Cosmos Mall appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα