Αυτές οι βέρες θα διατυμπανίσουν την αφοσίωσή σας στη Honda !

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αγαπούν τα αυτοκίνητά τους κι είναι αφοσιωμένοι σε μία μόνο μάρκα, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε γνωρίσει ζευγάρι που να λατρεύει τόσο πολύ τη Honda, ώστε να έχει χαραγμένο το λογότυπο της μάρκας στις βέρες του. Αλλά αν εσείς οι δύο είστε εκεί έξω, σας έχουμε υπέροχα νέα! Η ιαπωνική U-Treasure αποκάλυψε πρόσφατα νυφικές βέρες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να θυμάστε την αγαπημένη σας αυτοκινητοβιομηχανία, πέρα από τον/τη σύζυγό σας. Τα δαχτυλίδια είναι φτιαγμένα από πλατίνα (λευκόχρυσο)

κι εξωτερικά, μοιάζουν με μια απλή ασημί βέρα, κάτι που τα καθιστά διακριτικά και κατάλληλα ακόμα και για όσους/ες απεχθάνονται τις βέρες και δηλώνουν ότι δε θα φορέσουν ποτέ.

Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου με ένα σοκολατένιο Mazda Miata!

Ωστόσο, η ουσία κρύβεται στην εσωτερική επιφάνεια: η U-Treasure συνεργάστηκε με τη Honda και την έπεισε να αδειοδοτήσει επίσημα 12 από τα λογότυπά της, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να χαραχθούν στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού σας, για να σας υπενθυμίσουν την πραγματική σας αγάπη. Οι κάτοχοι ή λάτρεις των Civic, Prelude κι Integra θα τα βρουν στη λίστα, αλλά δυστυχώς απουσιάζει το NSX, το S2000 και το Jazz.

Ανάμεσα στα λογότυπα που μπορείτε να χαράξετε μέσα στο δαχτυλίδι είναι μερικά σήματα της Honda, καθώς και το θρυλικό λογότυπο VTEC που περιλαμβάνει την ονομασία DOHC για να σας υπενθυμίσει τη διπλή δέσμευσή σας προς τον/τη σύντροφό σας, αλλά και την ιαπωνική εταιρία. Εκτός από τα αυτοκινητιστικά, μπορείτε επίσης να χαράξετε έως κι οκτώ χαρακτήρες στο δαχτυλίδι, γιατί καλό είναι να αποτίουμε φόρο τιμής στη λατρεμένη Hondάρα, αλλά κάπου πρέπει να στριμώξουμε και το όνομα του/της συντρόφου. Και για τους εργένηδες εκεί έξω, ίσως θα μπορούσατε να επιλέξετε σύντροφο ανάλογα με το μάκρος του ονόματος. Συγγνώμη κοπελιά, μου αρέσεις πολύ αλλά δεν μπορούμε να παντρευτούμε. Οι βέρες που θα αγοράσω έχουν χώρο μόνο για οκτώ γράμματα, πάνω απ’ όλη η Honda, καταλαβαίνεις. Ας μη σε βάφτιζαν Αλεξάνδρα…

Κάντε πάντως την παραγγελία από νωρίς, γιατί η U-Treasure χρειάζεται έξι εβδομάδες. Υπολογίστε και τα μεταφορικά από την άλλη άκρη του πλανήτη, συν το ενδεχόμενο μπέρδεμα για τους Ιάπωνες με την ελληνική γραμματοσειρά για το όνομά του/της, οπότε καλύτερα να μην το αργήσετε. Οι τιμές ξεκινούν από 132.000 ¥ (850 € σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

The post Αυτές οι βέρες θα διατυμπανίσουν την αφοσίωσή σας στη Honda ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα