Προλάβετε: καινούριο Tesla Model 3 Performance με 42 χιλιάρικα!

Για την ακρίβεια, με 49.570 €, αλλά πρέπει να υπολογίσετε ότι θα πάρετε 8.000 € εξαιτίας της κρατικής επιδότησης. Η απίστευτη ευκαιρία προέκυψε προ λίγων ωρών στο τμήμα της ιστοσελίδας της ελληνικής αντιπροσωπείας όπου αναφέρονται τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε απόθεμα. Συνήθως πρόκειται για ακυρωμένες παραγγελίες, όπου όμως έχουν πάρει τον δρόμο τους προς την πατρίδα μας και προσφέρονται με κάποια έκπτωση για να δελεάσουν επίδοξους αγοραστές.

Αν μάλιστα δεν είστε λάτρης του λευκού χρώματος και θέλετε να ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μες στο γάλα από τα άπειρα κάτασπρα Tesla

που κυκλοφορούν εκεί έξω, στα 50.650 € (όλες οι τιμές που αναφέρονται στη συνέχεια του άρθρου δεν περιλαμβάνουν την κρατική επιδότηση) μπορείτε να επιλέξετε ένα μαύρο Performance, ενώ στα 51.010 € προσφέρονται ένα μπλε κι ένα ανθρακί μοντέλα.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα απίστευτο αυτοκίνητο, με αδιανόητες επιταχύνσεις (3.3 δευτερόλεπτα για το 0-100), τελική ταχύτητα 261 χιλιόμετρα την ώρα, τετρακίνηση κι αυτονομία 547 χιλιομέτρων. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Model 3, αν και στη βασική έκδοση SR+. Σε μια εποχή που τα πάντα κοστολογούνται στον Θεό, οι εκπτώσεις της Tesla διαλύουν κάθε προσπάθεια του ανταγωνισμού.

The post Προλάβετε: καινούριο Tesla Model 3 Performance με 42 χιλιάρικα! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα