Μπαμπάς κατασκευάζει ξύλινη ηλεκτρική Lamborghini στον γιο του

Όταν ήμαστε παιδιά ζητούσαμε αφίσες από supercars στο δωμάτιό μας. Παίζαμε και κάρτες ΥπερΑτού με τους συμμαθητές μας κι ενίοτε βλέπαμε και καμιά 911 και μας σηκωνόταν η τρίχα από τον ήχο της. Αλλά τα σημερινά παιδιά έχουν πολλά περισσότερα ερεθίσματα χάρη στην τεχνολογία. Μπορούν να κατεβάσουν χιλιάδες φωτογραφίες από το κινητό ή το τάμπλετ του μπαμπά, ενώ στο YouTube υπάρχουν άπειρα βιντεάκια με κόντρες από τα λατρεμένα V10 και V12 και W16 μοντέλα τους. Έτσι λοιπόν για να συγκινηθούν, χρειάζεται κάτι παραπάνω από μερικές κάρτες ΥπερΑτού.

Ένας

μερακλής πατέρας έφτιαξε μια πραγματική οδηγήσιμη Lamborghini για τον γιο του και ξεκίνησαν τις τσάρκες οι δυο τους. Δεν είναι βέβαια κάποιος τυχαίος. Διατηρεί το κανάλι ND – Woodworking Art στο YouTube και μπορεί να κάνει θαύματα με βάση το ξύλο και τη χαρακτική. Στο νέο του βίντεο, τον παρακολουθούμε να ξεκινά με ένα συγκολλημένο χωροδικτύωμα που χρησιμοποιείται ως η βασική δομή του οχήματος. Ο άξονας με τον ηλεκτροκινητήρα, τους τροχούς, τα φρένα και το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης προέρχονται από κάτι που φαίνεται να αποτελεί κάποιο DIY κιτ. Φυσικά, το πλαίσιο είναι σημαντικά απλούστερο σε σύγκριση με μια πραγματική Lambo, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μοντέλο κλίμακας δε θα χρειαστεί ποτέ να διαχειριστεί δυνάμεις τόσο ισχυρές όσο σε μια πραγματική Lamborghini.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος της κατασκευής. Γύρω στο τέταρτο λεπτό, ο επιδέξιος μπαμπάς αρχίζει να δημιουργεί τα τμήματα του αμαξώματος από ξύλο κι εξηγεί ότι χρησιμοποιεί μόνο πεσμένα δέντρα και ποτέ δε σκοτώνει ζωντανά δέντρα για να τα χρησιμοποιήσει στις δημιουργίες του. Στα επόμενα περίπου 10 λεπτά, το υπεραυτοκίνητο σε κλίμακα αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει σχήμα και ζωή κι είναι απολύτως εκπληκτικό να βλέπεις πόσο καλά ο μάστορας του ξύλου αντιγράφει τα πάνελ της Lamborghini Vision Gran Turismo. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε αφίσα για supercar  είχαμε στον τοίχο μας όταν ήμαστε παιδιά.

The post Μπαμπάς κατασκευάζει ξύλινη ηλεκτρική Lamborghini στον γιο του appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα