Χρειάστηκαν μόλις 60″ για να κλέψουν τον τροχό μιας Corvette

Η μπροστινή κάμερα ενός Tesla απαθανάτισε τη στιγμή που τρεις κακοποιοί έκλεψαν τον τροχό από μία C7 Chevrolet Corvette σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Gone in 60 seconds λοιπόν για το περιστατικό που συνέβη στο Southlake του Texas το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου. Στο βίντεο, τρεις άνδρες σταματούν δίπλα στην Corvette σε ένα πάρκινγκ. Βγαίνουν ταχύτατα από το αυτοκίνητο κι ένας από αυτούς ανασύρει έναν γρύλο

από το πορτ-μπαγκάζ ενός Dodge Charger. Στη συνέχεια, ένα από τα άτομα αρχίζει να σηκώνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, ενώ ταυτόχρονα, ένας άνδρας που φορά μια πορτοκαλί φόρμα αφαιρεί γρήγορα όλα τα παξιμάδια από τον τροχό. Η διαδικασία από τη στιγμή που ο πρώτος άνδρας άρχισε να σηκώνει το αυτοκίνητο μέχρι την αφαίρεση του ίδιου του τροχού χρειάστηκε ελάχιστα πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Με τέτοιες ικανότητες, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να προσληφθούν σε ομάδα της Formula 1.

Λίγες στιγμές πριν αφαιρεθεί ο τροχός ωστόσο, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της Corvette, προκαλώντας φρενίτιδα στους τρεις άνδρες. Ένας από αυτούς πετάει τον τροχό στο πορτ-μπαγκάζ ενώ ο άντρας με τα πορτοκαλί κατεβάζει τον γρύλο και τοποθετεί ένα τούβλο εκεί που κάποτε ήταν ο τροχός της Chevy. Στη συνέχεια μπαίνουν στο Charger κι απομακρύνονται γρήγορα. Η αστυνομία του Southlake αναφέρει ότι ο τροχός και το ελαστικό της Corvette εκτιμώνται περίπου στα 700 δολάρια. Όπως αναφέρει το Motor1.com, η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

The post Χρειάστηκαν μόλις 60″ για να κλέψουν τον τροχό μιας Corvette appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα