Επίσημη πρώτη για το αναβαθμισμένο Tesla Model 3, από 34.000 €

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Το Model 3 διαδραμάτισε καίριο ρόλο στην επιτάχυνση της υιοθέτησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων προσφέροντας μια προσιτή, υψηλών επιδόσεων και τεχνολογικά προηγμένη επιλογή, που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Βοήθησε να αλλάξει η αντίληψη για τα ηλεκτρικά οχήματα από το να θεωρούνται εξειδικευμένα προϊόντα σε πιο συνηθισμένα. Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου αυτοκινήτου από τη γραμμή συναρμολόγησης και πάνω από δύο εκατομμύρια μονάδες μετά, ανακοινώνουμε μια σημαντική ενημέρωση για το Model 3 με πίσω κίνηση και τετρακίνηση Long

Range.

Αυτή η ενημέρωση προσφέρει περισσότερη φινέτσα, άνεση και πολυτέλεια – μέσα κι έξω – ενώ παραμένει πιστή στην κομψή, απρόσκοπτη αισθητική σχεδιασμού. Δεν απομακρυνθήκαμε από αυτό που έκανε το Model 3 παγκόσμιο μπεστ σέλερ: την παροχή εξαιρετικής αυτονομίας και απόδοσης, με τις επιδόσεις και τον χειρισμό των sport αυτοκινήτων σε προσιτή τιμή. Το αναβαθμισμένο Model 3 γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο ως Model 3 με εκλεπτυσμένο αμάξωμα και παρουσία, καλύτερα aero, νέο φωτισμό και ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που αναδεικνύει ό,τι αγαπούν οι πελάτες στο Model 3.

Εξωτερικό

Βελτιστοποιημένη αεροδυναμική

Οι πιο έντονες γραμμές αμαξώματος και οι επιφάνειες βελτιστοποιημένες για aero μειώνουν την οπισθέλκουσα, βελτιώνουν τον θόρυβο του ανέμου και αυξάνουν την αυτονομία.

Νέος έντονος φωτισμός

Προβολείς με εντελώς νέα αισθητική. Πίσω φώτα σε εξαιρετικά φωτεινά χρώματα και ανανεωμένο στιλ, ενσωματωμένα στην πόρτα χώρου αποσκευών για βελτίωση της εφαρμογής.

Δύο νέα χρώματα

Ultra Red και Stealth Grey. Το Ultra Red είναι ένα χρώμα υψηλής χρωματικής καθαρότητας με δυναμικό βάθος που δημιουργείται από βαφή πολλαπλής επίστρωσης.

Ζάντες/Ελαστικά βελτιστοποιημένα για αυτονομία

Ανανεωμένο στιλ με βελτιωμένη αεροδυναμική, σε συνδυασμό με θόρυβο και ελαστικά βελτιστοποιημένης αυτονομίας.

Εσωτερικό

Σχεδιασμός που σας περιβάλλει

Αρχιτεκτονική καμπίνας τύπου κουκούλι με premium υλικά (πραγματικό αλουμίνιο, υφάσματα κ.λπ.) κι αυξημένα επίπεδα εκτέλεσης.

Φωτισμός περιβάλλοντος

Ο προσαρμόσιμος φωτισμός περιβάλλοντος περιβάλλει την πλήρη καμπίνα.

Αεριζόμενα καθίσματα

Τα αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα και τα θερμαινόμενα καθίσματα ολόγυρα είναι πλήρως ενσωματωμένα στα αυτόματα χειριστήρια κλιματισμού.

Σχεδόν αθόρυβη καμπίνα

Η καμπίνα είναι πιο αθόρυβη από ποτέ χάρη στο ακουστικό γυαλί 360º, τους βελτιωμένους δακτυλίους ανάρτησης, τα στεγανωτικά και τα υλικά που εξαλείφουν τον ήχο.

Φόρτιση κι αποθήκευση ασύρματου τηλεφώνου

Επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα επενδυμένη από αλουμίνιο, μεγάλος χώρος αποθήκευσης και διπλοί ασύρματοι φορτιστές τηλεφώνων. Φορτίστε γρήγορα φορητούς υπολογιστές και άλλα με μία μπροστινή και δύο πίσω θύρες φόρτισης USB-C, με έως 65 W η καθεμία. Συνδέστε τα όλα με Bluetooth για να συγχρονίσετε τα πάντα, από τις επαφές έως τη μουσική σας.

Τεχνολογία

Ήχος επόμενης γενιάς

Απολαύστε ήχο ποιότητας στούντιο από οποιαδήποτε θέση με το νέο μας premium ηχοσύστημα, σχεδιασμένο από την Tesla. Διαθέτει 17 ηχεία, διπλά subwoofer και διπλούς ενισχυτές για οχήματα Long Range και 9 ηχεία, ένα μονό subwoofer και ενισχυτή για οχήματα με πίσω κίνηση. Περιλαμβάνει εγγενή υποστήριξη για Spotify, Apple Music και Tidal. Πρόσθετα και πιο ικανά μικρόφωνα παρέχουν βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων.

Οθόνη δεύτερης σειράς

Ολοκαίνουργια οθόνη 8″ στο πίσω μέρος με ενσωματωμένο έλεγχο κλιματισμού, εξαερισμό και ψυχαγωγία.

Οδήγηση χωρίς χρήση μίσχων

Οι μίσχοι αντικαθίστανται από χειριστήρια τιμονιού, συμπεριλαμβανομένων απτικών διακοπτών και φυσικών κουμπιών, για μια ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης. Το Smart Shift επιλέγει αυτόματα τη σωστή κατεύθυνση οδήγησης για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, όπως τα πιο πρόσφατα Model S και Model X.

Κεντρική οθόνη

Η εξαιρετική φωτεινότητα και η απόκριση της κεντρικής οθόνης 15.4″ έχει το ίδιο μέγεθος με πριν, αλλά με μεγαλύτερη χρησιμοποιήσιμη επιφάνεια χάρη στο λεπτότερο πλαίσιο. Διαθέτει προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου με τις ενημερώσεις OTA.

Συνδεσιμότητα

50% βελτιωμένη κινητή τηλεφωνία, εμβέλεια Wi-F 2x, δυνατότητες Wi-Fi διπλής ζώνης (2,4 Ghz και 5 Ghz).

Ασφάλεια

Κατασκευάζουμε τα οχήματά μας έτσι ώστε να είναι τα πιο ασφαλή στον κόσμο. Το τελευταίο Model 3 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας πρώτα από την Tesla για προστασία από πλευρική σύγκρουση, χτισμένα πάνω στην ήδη ασφαλέστερη αρχιτεκτονική πλατφόρμας στον κόσμο.

Οι παραδόσεις των Model 3 με πίσω κίνηση και Long Range με τετρακίνηση θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει, επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρίας. Θα κάνετε όμως λίγη υπομονή για την έκδοση Performance.

The post Επίσημη πρώτη για το αναβαθμισμένο Tesla Model 3, από 34.000 € appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα