Επιτέλους, μια Huracan Sterrato που μπορούμε να αγοράσουμε !

Το αντίστοιχο των supercar στα ποδήλατα είναι οι κούρσες. Σχεδιασμένες αποκλειστικά για να κινούνται όσο γίνεται ταχύτερα στην άσφαλτο, δεν προσφέρουν ανέσεις ή αποθηκευτικούς χώρους, κοστίζουν ακριβά κι είναι άβολες για τον οδηγό τους. Ακριβώς όπως και τα supercar! Όπως αναδύονται βουνίσια supercar, για παράδειγμα τη 911 Dakar κι τη Huracan Sterrato, έτσι ακριβώς μπορείτε να αγοράσετε μια κούρσα που αντέχει στα κατσάβραχα, φοράει ανάλογα ελαστικά κι αναλαμβάνει να συνδυάσει τις ασφάλτινες επιδόσεις με την περιπέτεια

εκεί που τελειώνει ο πολιτισμός. Αυτά είναι τα ποδήλατα gravel και το 3T Exploro Racemax x Huracan Sterrato θέλει να μας πείσει ότι τιμάει τις δύο τελευταίες λέξεις του ονόματός του.

Στον ιστότοπο της 3T μπορείτε να διαλέξετε μεγέθη από 51 έως 58 εκατοστά, καλύπτοντας σχεδόν όλους τους σωματότυπους. Η μετάδοση περιλαμβάνει μονό δίσκο μπροστά, μια επιλογή που μας ήρθε από τα ΜΤΒ. Με 12άρα κασέτα Sram Rival AXS 10-36t, υπάρχει επαρκές εύρος για σχεδόν κάθε συνθήκη. Οι Sram Red AXS μανέτες και τα υδραυλικά δισκόφρενα συμπληρώνουν τα προσεγμένα αξεσουάρ.

Τα ελαστικά Pirelli Cinturato Gravel πάχους 40 χιλιοστών 700c τυλίγονται γύρω από τους carbon τροχούς Discus 45 l 40 LTD με κέντρα τιτανίου. Η σέλα Fizik Antares Versus EVO 00 παρέχει άνεση για μεγάλες διαδρομές. Γενικώς όμως, τα περιφερειακά δεν απέχουν πολύ από αυτά που προσφέρει η 3T στο τυπικό 3T Exploro Racemax, που κοστίζει κάτι λιγότερο από 6.000 €. Ενώ η λογική λέει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δαπανήσετε 15 χιλιάρικα για να αποκτήσετε τη συλλεκτική έκδοση Huracan Sterrato, η αλήθεια είναι ότι παρκάρει πολύ πιο αρμονικά δίπλα στη Sterrato σας.

The post Επιτέλους, μια Huracan Sterrato που μπορούμε να αγοράσουμε ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα