Φορτηγάκι μετατρέπεται σε πισίνα, αλλά η Αστυνομία δεν εγκρίνει

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στο βόρειο ημισφαίριο, καλώντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν ανάπαυλα στα δροσερά νερά (ενίοτε κι οχήματα, όπως το Skoda Karoq που δροσίστηκε στην Αίγινα). Ωστόσο, ένας ιδιοκτήτης pick-up από την περιοχή Sharon του Ισραήλ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό κι αποφάσισε να μετατρέψει την καρότσα του σε αυτοσχέδια πισίνα.  Άλλωστε, ποιος δεν έχει λιμπιστεί μια αυτοκινούμενη πισίνα; Δυστυχώς, η κατάσταση χειροτέρεψε όταν

εντοπίστηκαν παιδιά να παίζουν στο νερό ενώ το φορτηγάκι βρισκόταν σε κίνηση, προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις τοπικές αρχές απαθανατίζει τέσσσερα αγόρια να τσαλαβουτούν σε καρότσα καλυμμένη με μουσαμά, η οποία έχει μετατραπεί σε πισίνα γεμάτη νερό. Ένα σύντομο εναέριο βίντεο δείχνει το φορτηγάκι να αφήνει πίσω του ίχνη νερού σε χωματόδρομο πριν τελικά ακινητοποιηθεί από ένα περιπολικό.

Σύμφωνα με αναφορές από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το φορτηγό με την αυτοσχέδια πισίνα εθεάθη νωρίτερα, να διέρχεται εντός της κυκλοφορίας με δύο παιδιά να κολυμπούν στο πίσω μέρος. Δε θέλουμε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ξαφνικού φρεναρίσματος ή ελιγμών έκτακτης ανάγκης, αλλά ευτυχώς το περιστατικό ολοκληρώθηκε χωρίς ζημιά κι όλοι οι εμπλεκόμενοι παρέμειναν ασφαλείς.

Ο οδηγός έλαβε κλήση και θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο για τα περαιτέρω. Αυτή η φαινομενικά ανάλαφρη κι ευχάριστη δραστηριότητα θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε τραγωδία. Αφενός οι επιβάτες πρέπει να παραμένουν πάντα μέσα στην καμπίνα όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, αφετέρου το επιπλέον βάρος είναι τεράστιο. Σκεφτείτε ότι ένα κυβικό μέτρο νερού ζυγίζει έναν τόνο.

Όπως αναφέρουν οι Times Of Israel, οι θερμοκρασίες στην περιοχή Sharon έφθασαν τους 37°C κατά τη διάρκεια του πρώτου καύσωνα του έτους. Αυτό είναι πιθανότατα που ώθησε τον οδηγό να κάνει αυτήν την τρελή μετατροπή, αλλά καθώς πρόκειται για παραθαλάσσια περιοχή, μπορούσε απλώς να πάει στην πιο κοντινή παραλία.

The post Φορτηγάκι μετατρέπεται σε πισίνα, αλλά η Αστυνομία δεν εγκρίνει appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα