Στου γιαλού τα βοτσαλάκια: Skoda Karoq πλατσουρίζει στην Αίγινα

Καθώς το ελληνικό καλοκαίρι ξεκινά σιγά-σιγά, τόσο οι ντόπιοι όσο κι οι τουρίστες συρρέουν στις παραλίες για να αναζητήσουν δροσιά από τη ζέστη. Ενώ πολλοί απολάμβαναν τη μέρα, μια ομάδα λουόμενων βρέθηκε απροσδόκητα να προσπαθεί να ανασύρει ένα Skoda Karoq που βρέθηκε στο νερό. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στο νησί της Αίγινας. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, το λευκό Skoda Karoq ήταν αρχικά σταθμευμένο στο λιμάνι, όταν ξαφνικά έπεσε στο νερό. Ευτυχώς, την ώρα του συμβάντος δε βρισκόταν

κανείς μέσα στο τσέχικο crossover.

Σύμφωνα με τον Ενικό, μόλις οι ντόπιοι αντιλήφθηκαν το όχημα στο νερό, το ρυμούλκησαν με τη συνδρομή ενός σκάφους σε ασφαλέστερα νερά πριν προλάβει να βυθιστεί. Ωστόσο, λόγω του μικρού βάθους της παραλίας, το σκάφος δεν μπορούσε να βγάλει το Karoq μέχρι την ακτή. Σε αυτό το σημείο, οι λουόμενοι ανέλαβαν δράση και σχηματίζοντας πρόθυμα μια ανθρώπινη αλυσίδα, το τράβηξαν έξω από το νερό. Άλλοι τραβούσαν το σκοινί, ενώ άλλοι έσπρωχναν από το μπροστινό μέρος.

Το όλο περιστατικό καταγράφηκε από μια κάμερα κι, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral στο TikTok. Γιατί λοιπόν το Skoda δοκίμασε την πλεύση του στον Αργοσαρωνικό; Το βίντεο υποδηλώνει χιουμοριστικά ότι ο οδηγός ξέχασε να χρησιμοποιήσει το χειρόφρενο, κάτι που ακούγεται απίθανο καθώς το Skoda Karoq διατίθεται στάνταρ με αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο. Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν υπήρξαν ενδείξεις για ζημιές σε άλλα οχήματα ή ρύπανση ως απόρροια του συμβάντος. Δεν ξέρουμε τι θα απογίνει το δύσμοιρο Skoda, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί να διασωθεί χάρη στις έγκαιρες ενέργειες των ευγενικών εθελοντών που το ανέσυραν γρήγορα, εμποδίζοντας ολόκληρη την καμπίνα να γεμίσει με αλμυρό νερό.

The post Στου γιαλού τα βοτσαλάκια: Skoda Karoq πλατσουρίζει στην Αίγινα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα