Η Bugatti απέκτησε το έκτο της σέρβις παγκοσμίως στο Λονδίνο

Δεν περιμένατε βέβαια να υπάρχει χώρος συντήρησης Bugatti σε κάθε χώρα, έτσι; Μόλις εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο σέρβις στο Λονδίνο, ανεβάζοντας το σύνολο σε έξι παγκοσμίως. Η ομάδα των τεχνικών της Bugatti London εκπαιδεύτηκε απευθείας στα κεντρικά γραφεία της μάρκας στο Molsheim της Γαλλίας. Έχουν

εξοπλιστεί και καταρτιστεί για να εξυπηρετούν άριστα τα υπεραυτοκίνητα της Bugatti, τόσο τις σύγχρονες Chiron και Veyron, όσο και τις παλιότερες EB110 και EB110SS. Για τα πιο κλασικά μοντέλα, με τις πολλές δεκαετίες στην πλάτη τους, δε γλιτώνετε το ταξιδάκι στη Γαλλία.

«Η εγκατάσταση που δημιούργησε η Bugatti London είναι μια από τις πιο προηγμένες τοποθεσίες aftersales, απόλυτα σύμφωνη με τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες μας», δήλωσε ο Alexis Ploix, πρόσφατα διορισμένος διευθυντής aftersales κι εξυπηρέτησης πελατών της Bugatti.

Η Bugatti London προσφέρει πολλές υπηρεσίες, εκτός από εργασίες συντήρησης. Επιτρέπει στους πελάτες να εξατομικεύουν ή να φρεσκάρουν τις Veyron και Chiron τους. Και πάλι, για κάτι τόσο εξειδικευμένο όπως η Chiron Super Sport Golden Era που είδαμε πρόσφατα με τα σκίτσα-αριστούργημα στις πόρτες και τα φτερά, το αυτοκίνητο θα πρέπει να μεταβεί στη Γαλλία.

Η Bugatti London προστίθεται στα υπόλοιπα κέντρα εξυπηρέτησης “Service Partners of Excellence” σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται στη Σιγκαπούρη, στο Ντουμπάι (ΗΑΕ), στο Dusseldorf (Γερμανία), στο Greenwich (Connecticut, ΗΠΑ) και στο Beverly Hills (California, ΗΠΑ).

«Ατομικά και συλλογικά ως παγκόσμιο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων δραστηριοτήτων μας στο Λονδίνο, ακολουθούμε το ίδιο μοτίβο: να γνωρίζουμε άριστα και την παραμικρή λεπτομέρεια των μοντέλων Bugatti. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να γνωρίζει τόσο καλά αυτά τα hypercars όσο οι ομάδες των τεχνικών μας.»

Στο τμήμα σχεδιασμού, ο Frank Heyl διορίστηκε νέος Διευθυντής Σχεδιασμού της μάρκας, διαδεχόμενος τον Achim Anscheidt, ο οποίος εργάστηκε με τη μάρκα για 19 χρόνια. Ο Heyl έχει την αποστολή να επιβλέπει τον σχεδιασμό των υπεραυτοκίνητων Bugatti, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου διαδόχου της Chiron.

The post Η Bugatti απέκτησε το έκτο της σέρβις παγκοσμίως στο Λονδίνο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα