Με αυτό το σχολικό, δε θα ξαναέχανες την πρώτη ώρα στο σχολείο

Αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια; Ίσως τα θεωρείτε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας, αλλά τότε δεν είχατε την ίδια γνώμη με σήμερα. Γκρινιάζατε για διάφορα ζητήματα και σίγουρα σηκωνόσασταν με δυσκολία κάθε πρωί, ρωτήστε τη μητέρα σας αν αμφιβάλλετε για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι το πρωινό ξύπνημα θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ελκυστικό, αν στη στάση σάς περίμενε ένα σχολικό λεωφορείο σαν το σημερινό. Με τέτοιο κινητήρα να προεξέχει από το καπό και bucket καθίσματα με ζώνες τεσσάρων σημείων να σας κρατάνε στη θέση σας.

Πρόκειται για μοντέλο της Chevrolet,

κατασκευής του 2008 κι αυτή τη στιγμή πωλείται προς 22.500 δολάρια (21.000 ευρώ) στο Hudson του New Hampshire, περίπου τρία τέταρτα έξω από τη Βοστώνη. Ο κομπρεσοράτος V8 των αγνώστων τεχνικών προδιαγραφών (δυστυχώς η αγγελία δεν αναφέρει ούτε τον κυβισμό, ούτε την ιπποδύναμη) δεν είναι η πρώτη επιλογή που έρχεται στο μυαλό για οικονομική μετακίνηση, αλλά ας βάλουμε λίγο γούστο στη ζωή μας. Κάπως έτσι θα σκέφθηκε ο δημιουργός του Kool Bus και θα το προίκισε με γυαλισμένες ζάντες και διπλές εξατμίσεις στο πίσω μέρος.

Γιατί τις στιγμές που ο οδηγός δεν ξεζουμίζει τον κομπρέσορα κι οι πεταλούδες του γκαζιού δεν είναι διάπλατα ανοιχτές, οι μεταφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν ευχάριστα θεάματα στην τηλεόραση που βρίσκεται πάνω από τον οδηγό. Και βέβαια, σύστημα κλιματισμού αναλαμβάνει να κρατάει δροσερό το πλήρωμα, ακόμα κι όταν ανεβαίνει ο ρυθμός κι η έξαψη. Άλλος για εκδρομή;

The post Με αυτό το σχολικό, δε θα ξαναέχανες την πρώτη ώρα στο σχολείο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα