Με την υποστήριξη της Jeep το XTERRA 2024 στη Βουλιαγμένη

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Η Jeep ήταν για το 2024 χρυσός χορηγός στο XTERRA Greece | Vouliagmeni που έλαβε χώρα με επίκεντρο την πλαζ της Βουλιαγμένης το διήμερο 27 και 28 Απριλίου.

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, η μάρκα υποστήριξε την μοναδική

διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται στην Ελλάδα αναδεικνύοντας την ομορφιά πίσω από την αθλητική δραστηριότητα στη φύση.

Για το 2024 ο αγώνας της χώρας μας αποτέλεσε τον έναν από τους εφτά σε ολόκληρο τον κόσμο που συνθέτουν το World Cup. Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι αθλητές του off-road τριάθλου παγκοσμίως έδωσαν το παρόν προκειμένου να κολυμπήσουν στη θάλασσα και να κάνουν mountain bike και ορεινό τρέξιμο στις νότιες πλαγιές του Υμηττού. Πλαισιώθηκαν δε από πολλούς τριαθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, οι οποίοι συμμετείχαν στην πλήρη και την sprint απόσταση του τριάθλου καθώς και στις αντίστοιχες αποστάσεις του Aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο).

Οι θεατές κι οι επισκέπτες θαύμασαν όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τα εντυπωσιακά Jeep που βρίσκονταν στο φυσικό τους περιβάλλον. Το μικρότερο Avenger που διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, ως υβριδικό αλλά και με κινητήρα βενζίνης με τιμή από €23.990 κέρδισε το πιο νεανικό κοινό, ενώ το Renegade ξεχώρισε για το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Το Compass μαγνήτισε εκείνους που αναζητούν το ιδανικό οικογενειακό SUV με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες ή το τέλειο εταιρικό αυτοκίνητο, χωρίς να επιβαρύνονται με φόρο για τη χρήση του χάρη στο ισχυρό Plug-in υβριδικό σύστημα των 240 HP.

Έχοντας πλέον φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο ως διοργάνωση, το XTERRA Greece έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του off road τριάθλου και η Jeep θα συνεχίσει να το στηρίζει ανανεώνοντας το ραντεβού με αυτή την αθλητική γιορτή για το 2025.

The post Με την υποστήριξη της Jeep το XTERRA 2024 στη Βουλιαγμένη appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα