Μήπως ξεχάσατε κάτι; Οδηγεί ανενόχλητη με 130 με τρεις τροχούς

Οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο 405 στην Orange County της California αντίκρισαν πρόσφατα ένα παράξενο κι επικίνδυνο θέαμα καθώς ένα Audi SUV με ζημιά στο μπροστινό μέρος εντοπίστηκε να κινείται με τρεις τροχούς. Η δυσπιστία στη φωνή του Chad Towersey (γνωστός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στις ΗΠΑ) είναι αμέσως εμφανής καθώς κινείται παράλληλα με το γερμανικό μοντέλο για να διαπιστώσει ότι ολόκληρος ο μπροστά δεξιός τροχός απουσιάζει.

Η δισκόπλακα του φρένου τρίβεται στο οδόστρωμα και βγάζει σπίθες. 

Παρά την ανοιχτή πόρτα του χώρου αποσκευών και τον φρικτό ήχο από τα μέταλλα που σέρνονται στον δρόμο, η γυναίκα οδηγός φαίνεται να αγνοεί τι συμβαίνει και κινείται κανονικά, ακόμα και με ταχύτητες που φτάνουν τα 130 χλμ/ώρα. Ο Towersey κάνει νόημα στην οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, αλλά εκείνη δε σταμάτησε μέχρι να βγει από τον αυτοκινητόδρομο και φέρεται να χτύπησε ένα άλλο όχημα σε μια διασταύρωση.

Δείτε το βίντεο.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια, η γυναίκα οδηγός ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς το τεμαχισμένο ελαστικό βρισκόταν στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος. Τελικά ισχυρίζεται ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο κι αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να εξηγήσει την ψυχική της κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, δε θα έπρεπε να θέσει εαυτόν κι αλλήλους σε τέτοιο κίνδυνο. Μήπως είχε παλιότερα τη Citroen DS, που μπορούσε να κινηθεί χωρίς πρόβλημα με τρεις τροχούς;

The post Μήπως ξεχάσατε κάτι; Οδηγεί ανενόχλητη με 130 με τρεις τροχούς appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα