Παλιό Leaf μετατρέπεται στη φθηνότερη ηλεκτρική νεκροφόρα

Διαβάζετε τα άρθρα του CarTalk.gr για τις πολυτελείς ηλεκτρικές νεκροφόρες και λιγουρεύεστε μία, αλλά το ταμείο είναι λειψό; Κανένα πρόβλημα, για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να κάνετε μια μικρή παραχώρηση: απλώς θα τον πελάτη σε κοντινή απόσταση κι όχι σε ξεχωριστό χώρο στο πίσω μέρος. Το κόστος κίνησης θα παραμείνει (όπως σε όλα τα ηλεκτρικά) ελάχιστο, οι τεθλιμμένοι συγγενείς θα εκτιμήσουν ότι θα μπορούν να ακολουθούν τον αγαπημένο τους προς την τελευταία του κατοικία χωρίς ρύπους κι ενόχληση από τον κινητήρα κι όλα αυτά με ένα Leaf

πρώτης γενιάς.

Η νέα Ford Mustang Mach-E μπορεί να γίνει η ιδανική νεκροφόρα

Πωλείται στο Facebook Marketplace κι είναι μοντέλο του 2011 από το St Albans της Αγγλίας με λιγότερα από 20.000 χιλιόμετρα. Ακόμα κι αν δε σας κάνει (που είναι το πιο λογικό), τουλάχιστον μπορείτε να πάρετε ιδέες για το πώς θα τροποποιήσετε το δικό σας Leaf.  Ξεχάστε τις υπόλοιπες νεκροφόρες με τον τεράστιο πίσω όγκο, που καθιστά το κοράκι αντιληπτό από χιλιόμετρα και κάνει τους πάντες να κοιτούν και να σταυροκοπιούνται. Εδώ δεν υπάρχει έντονη παρέμβαση στο αμάξωμα, εκτός από τις δύο πλαϊνές πόρτες του συνοδηγού (μην ξεχνάτε ότι είναι δεξιοτίμονο) που έχουν αντικατασταθεί με ένα μεγάλο παράθυρο για την προβολή του φέρετρου. Στο εσωτερικό, υπάρχει μόνο ένα μπροστινό κι ένα πίσω κάθισμα, αφού τα υπόλοιπα έχουν αφαιρεθεί για να δημιουργηθεί χώρος για την όμορφα φινιρισμένη ξύλινη επένδυση και τις ράγες στήριξης για το φέρετρο.

Το φέρετρο εισέρχεται στο αυτοκίνητο διαγώνια, είναι ο μόνος τρόπος για να χωρέσει κι ίσως πάλι να μην αρκεί για τους ψηλότερους επιβάτες. Το λευκό εσωτερικό ταιριάζει με την πολυτελή αίσθηση που αφήνει η θέα του ξύλου, ενώ τα καλώδια φόρτισης κρύβονται κάτω από το ξύλο. Δυστυχώς το πρώτο Leaf είναι το χειρότερο ηλεκτρικό στη μείωσης της χωρητικότητας της μπαταρίας, οπότε όσο οι αποστάσεις από τον ναό στο κοιμητήριο είναι μικρές, βολεύει. Αλλά αν κάποιος πρέπει να μεταφερθεί στο χωριό του, τότε θα πρέπει να επιλέξετε άλλη νεκροφόρα. Αν επιμένετε ηλεκτρικά, ένα Tesla Model 3 θα ήταν το ιδανικό για εσάς. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο χαρμόσυνο, οι τέσσερις εξατμίσεις της Μ5 νεκροφόρας μπορεί να κάνουν το θαύμα τους και να αναστήσουν τον κεκοιμημένο.

The post Παλιό Leaf μετατρέπεται στη φθηνότερη ηλεκτρική νεκροφόρα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα