Συλλεκτική Bentley δημοπρατείται για την έρευνα του καρκίνου

Η Bentley και το Ίδρυμα SagerStrong συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια μοναδική Continental GT Speed ​​Convertible που θα δημοπρατηθεί για να χρηματοδοτήσει την έρευνα για τον καρκίνο του αίματος.

Το μοντέλο αποτίει φόρο τιμής στον Craig Sager, αθλητικό ρεπόρτερ του ΝΒΑ, ο οποίος ήταν γνωστός για την επιδεικτική του αίσθηση του στιλ. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο αυτοκίνητο καθώς το πολύχρωμο εξωτερικό του μοντέλου αντλεί έμπνευση από το σακάκι που φορούσε ο Sager στα

ESPY του 2016, όπου έλαβε το βραβείο Jimmy V Foundation’s Perseverance Award, λίγο πριν πεθάνει εξαιτίας του καρκίνου.

Αν κι η φανταχτερή εμφάνιση δεν ταιριάζει σε όλους, ο Scott Reynolds της Bentley δήλωσε:«Η ερμηνεία μας για το ντύσιμο της Continental GT Speed ​​Convertible με κάτι που θα φορούσε ο Craig τιμά τον ίδιο και το ζωντανό, διαρκώς θετικό πνεύμα του». Πρόσθεσε: «Είναι φιλοδοξία μας ότι η περαιτέρω βελτίωση αυτού του αυτοκινήτου με τις υπογραφές της οικογένειας του Craig, τόσο εντός όσο και εκτός καμπίνας, θα δημιουργήσει ένα εμβληματικό κομμάτι κυλιόμενων αναμνηστικών: έναν φάρο ελπίδας για όσους γνώρισαν και αγάπησαν τον Craig».

Μιλώντας για υπογραφές, η υπογραφή του Craig θα είναι κεντημένη στα προσκέφαλα και θα συνοδεύεται από «υπογραφές από αξιόλογες προσωπικότητες του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας», συμπεριλαμβανομένων των Steph Curry, Magic Johnson, Dikembe Mutombo, Jamal Anderson και Clayton Kershaw. Άλλα ονόματα περιλαμβάνουν τους Justin Turner, Trea Turner, Dave Roberts, Freddie Freeman και Mookie Betts. Περισσότερες αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον καθώς το αυτοκίνητο θα κάνει περιοδείες σε όλη την Αμερική, πριν δημοπρατηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Αν κι είναι αμφίβολο ότι ο νικητής θα οδηγήσει καθόλου το αυτοκίνητο, η Continental GT Speed ​​Convertible διαθέτει twin-turbo W12 κινητήρα που αποδίδει 660 ίππους και 900 Nm ροπής. Συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στο ξεσκέπαστο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε 3.6″, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα.

The post Συλλεκτική Bentley δημοπρατείται για την έρευνα του καρκίνου appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα