Συνελήφθη 10χρονος επειδή κατούρησε πίσω από το ΙΧ της μαμάς

Η δημόσια ούρηση δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, αλλά η σύλληψη ενός μικρού παιδιού επειδή έκανε κάτι τέτοιο παραείναι αυστηρή. Δυστυχώς, ένας 10χρονος στο Mississippi βρέθηκε σε αυτή την άβολη θέση, αναφέρει το δημοσίευμα του Usa Today.

Στις 10 Αυγούστου, η Latonya Eason σταμάτησε σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Senatobia για κάποιες νομικές συμβουλές. Τα δύο παιδιά της, η κόρη κι ο 10χρονος γιος της Quantavious, περίμεναν στο αυτοκίνητο

ενώ εκείνη ήταν στο γραφείο. Κάποια στιγμή, ο Quantavious ήθελε να πάει προς νερού του, έτσι βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να κατουρήσει πίσω από αυτό. Την ίδια στιγμή, ένας αστυνομικός περνούσε από εκεί κι είδε το παιδί να ουρεί πίσω από το αυτοκίνητο.

δεν πιστεύω να υπάρχει μέλος της συντακτικής Ομάδας που να έχει φερθεί αντίστοιχα…

Δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο περιστατικό, απλώς ρώτησε το παιδί γιατί δε χρησιμοποίησε κάποια τουαλέτα. Το παιδί απάντησε ότι δεν ήξερε πού υπήρχε μπάνιο στην περιοχή και το θέμα φάνηκε να λήγει εκεί, μέχρι που ενεπλάκησαν κι άλλοι αστυνομικοί. Ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλοί ένστολοι, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού που διέταξε τη σύλληψη του Quantavious, όπερ και εγένετο. Η μαμά του παραδέχεται ότι ο γιος της δεν έπρεπε να κατουρήσει σε δημόσιο χώρο, αλλά θεωρεί ότι η σύλληψη ήταν υπερβολική.

Κατάσχεση οχημάτων σε μητέρα και υιό, αφού έκαναν κόντρες σε δημόσιο δρόμο!

Ο πιτσιρίκος δήλωσε ότι φοβήθηκε κι άρχισε να τρέμει όταν οι αστυνομικοί τον πήγαν στο κρατητήριο. Κάποια στιγμή πρυτάνευσε η λογική, το παιδί αφέθηκε ελεύθερο, προφανώς θα έγιναν κάποιες συστάσεις κι η οικογένεια αποχώρησε . Το Αστυνομικό Τμήμα της Senatobia εξέδωσε μια επίσημη δήλωση όπου παραδέχτηκε ότι η σύλληψη του παιδιού ενώ ήταν παρούσα η μητέρα του ήταν λάθος, αλλά δε ζήτησε συγγνώμη. Αντίθετα, απλώς επανέλαβε ότι ο Quantavious παραβίασε τον νόμο.

The post Συνελήφθη 10χρονος επειδή κατούρησε πίσω από το ΙΧ της μαμάς appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα