Το Romotow T8 είναι ένα τροχόσπιτο που μοιάζει με τεράστιο USB

Γνωρίστε το Romotow T8, ένα μοναδικό τροχόσπιτο που σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρία W2 της Νέας Ζηλανδίας και πραγματικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχετε δει μέχρι τώρα. Είναι επίσης πιθανώς πιο ακριβό από οποιοδήποτε άλλο τροχόσπιτο έχετε συναντήσει. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως πρωτότυπο το 2018, αλλά τώρα ένα μοντέλο παραγωγής είναι διαθέσιμο για αγορά. Λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα περιστρεφόμενο USB stick, αν και σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος. Βασίζεται σε ένα σταθερό

πλαίσιο με κυρτή πλευρά, ενώ το εσωτερικό τμήμα μπορεί στη συνέχεια να περιστραφεί κατά 90 μοίρες.

Ford Model T του 1914: ιδού ο πρόγονος όλων των τροχόσπιτων

Όταν το τροχόσπιτο βρίσκεται στην ανοιχτή του θέση, εκτός από τον εσωτερικό χώρο μπορείτε να αξιοποιήσετε και το εξωτερικό. Πρόκειται για ένα πολυτελές υπόστεγο, μια βεράντα πολυτελείας όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, ενώ οι δύο μεγάλες πόρτες επιτρέπουν την πρόσβαση στον προστατευμένο χώρο διαβίωσης.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μας αρέσουν στο T8 εκτός από την ενδιαφέρουσα σχεδίασή του. Για παράδειγμα, μπορεί να παραγγελθεί με επιτοίχιες τηλεοράσεις, προβολέα εξωτερικού χώρου κι υπνοδωμάτιο με μονό ή διπλό κρεβάτι. Είναι επίσης αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον καθώς φορτίζει την μπαταρία λιθίου 200 Ah από ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή.

Chevrolet Camaro: το μικρότερο και ταχύτερο τροχόσπιτο (vid)

Ωστόσο, το ιδιαίτερο σχήμα του θα μπορούσε να το καθιστά λίγο άβολο σε ορισμένες τοποθεσίες κάμπινγκ. Καθώς πολλές θέσεις κάμπινγκ είναι στενόμακρες, αν θελήσετε να απλώσετε το Romotow T8 θα χτυπήσετε το τροχόσπιτο του διπλανού σας. Είναι επίσης αρκετά ακριβό. Με τιμή εκκίνησης τα 429.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, ισοδυναμούν με 245.000 € σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

The post Το Romotow T8 είναι ένα τροχόσπιτο που μοιάζει με τεράστιο USB appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα