Τράκαραν στην πίστα & το δήλωσαν κλεμμένο για την αποζημίωση

Ένας Ισπανός λάτρης της οδήγησης κι ο γιος του συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απάτη, αφού φέρονται να κατήγγειλαν ψευδώς το αυτοκίνητό τους ως κλεμμένο. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα κύρια αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους είναι ένα βίντεο από τη συντριβή του αυτοκινήτου στην πίστα Circuito del Jarama, η οποία συνέβη πολύ πριν υποστηριχθεί ότι είχε κλαπεί. Η Policia Nacional συνέλαβε τους δυο τους αφού ανέφεραν ότι το Renault Megane του πατέρα είχε κλαπεί στα τέλη Ιανουαρίου 2022. Στην κατάθεσή τους, ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο

είχε κλαπεί σε έναν δρόμο στην πόλη Langreo, στη Βόρεια Ισπανία, αναφέρει η Europa Press. Ο πατέρας, που ήταν ιδιοκτήτης του οχήματος, έλαβε αποζημίωση 12.000 ευρώ από την ασφαλιστική του. Η αστυνομία ωστόσο άρχισε να ερευνά την αξίωση ασφάλισης, αφού είπε ότι υπήρξαν ασυνέπειες στην αναφορά κλοπής που υπέβαλαν οι κατηγορούμενοι. 

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι το εν λόγω Renault Megane τράκαρε στα τέλη του 2021 στο Circuito del Jarama στη Μαδρίτη και το αυτοκίνητο δεν επέστρεψε ποτέ στην περιοχή της Asturia, όπου ζουν πατέρας και γιος. Σε ένα βίντεο που ανήρτησε η αστυνομία, φαίνεται το αυτοκίνητο να οδηγείται στην πίστα και να τρακάρει μετωπικά με τις μπαριέρες, πριν αρχίσει τα τουμπαρίσματα. Ευτυχώς το πλήρωμα βγήκε από το όχημα φαινομενικά αλώβητο, αλλά οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι σημαντικές.

Οι ηχογραφήσεις της συντριβής κοινοποιήθηκαν δημόσια από διάφορες διαδικτυακές πηγές, κάτι που μπορεί να βοήθησε να πληροφορηθούν οι αρχές ότι κάτι συνέβαινε. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι μετά το ατύχημα, η έρευνά της διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε πουληθεί για ανταλλακτικά, πράγμα λογικό αφού τα μηχανικά μέρη δεν πρέπει να είχαν σημαντικές ζημιές. Ως αποτέλεσμα, τόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος, όσο και ο γιος του, αντιμετωπίζουν τώρα τις συνέπειες του νόμου.

The post Τράκαραν στην πίστα & το δήλωσαν κλεμμένο για την αποζημίωση appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα