Τσαμπουκαλής οδηγός Veyron κλείνει BMW και μπαμ, ακριβή ζημιά

Μπορεί για έναν κοινό θνητό να αντιπροσωπεύει την απόλυτη αυτοκινηστική ονείρωξη, αλλά για κάποιον (προφανώς υπερβολικά) πλούσιο είναι απλώς το αυτοκίνητό του και του φέρεται όπως θα φερόταν σε κάθε τετράτροχο είχε στην κατοχή του. Έτσι λοιπόν, σε ένα πανάκριβο περιστατικό road rage, ένας οδηγός μιας Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “L’Or Rouge”

προσπάθησε να εκβιάσει την προτεραιότητα αλλά τελικά εμβολίστηκε από μια BMW Σειράς 2. Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην πόλη Jiangsu της Κίνας κι απαθανατίστηκε από την κάμερα στο ταμπλό της 2άρας.

Η BMW βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, σε μια μποτιλιαρισμένη λωρίδα, όταν μια Bugatti Veyron προσπάθησε να περάσει εκβιαστικά μπροστά της για να παρακάμψει την κίνηση. Πόσο ελληνική κίνηση… Η BMW επιτάχυνε για να κλείσει το κενό και το γαλλικό υπεραυτοκίνητο έκανε πίσω. Μέχρι στιγμής, όλα απολύτως φυσιολογικά. Αλλά ο οδηγός της Veyron προφανώς ήθελε πολύ να μπει στη δεξιά λωρίδα κι όταν το μπροστινό αυτοκίνητο προχώρησε, πήγε και σφήνωσε μπροστά στη BMW. Ο οδηγός της τελευταίας προχώρησε επίσης προς τα μπροστά, επιτάχυνε και πέτυχε τη Bugatti στην πόρτα και το μαρσπιέ του συνοδηγού.

Η εν λόγω Bugatti είναι μόλις μία από τις δύο Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “L’Or Rouge”, όπως αποκαλύπτει η χαρακτηριστική βαφή της. Δεδομένης της σπανιότητας και του κοστολογίου που έχει γενικώς η Bugatti (θυμίζουμε ότι η περιοδική συντήρηση μιας Chiron ανέρχεται στα 500 χιλιάρικα στην τετραετία), καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια επισκευή που θα κοστίσει περισσότερο από μια ολοκαίνουρια Σειρά 2. 

Το Carscoops αναφέρει ότι μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός της Veyron ακινητοποίησε επίτηδες το αυτοκίνητό του δίπλα στη BMW, εμποδίζοντας τον άλλο οδηγό να βγει. Φέρεται επίσης να απείλησε τον οδηγό της Σειράς 2 και να χτύπησε το γερμανικό αυτοκίνητο εξοργισμένος. Παρ’ όλα τα νεύρα, αναφέρεται ότι ανέλαβε την ευθύνη για το ατύχημα. Κανείς δεν αντιλέγει ότι η οδήγησή του είναι άκρως κατακριτέα, αλλά αν δείτε το βίντεο σε αργή κίνηση, θα διαπιστώσετε ότι είχε μπει στο κενό πριν τη BMW κι ότι αν ο οδηγός του γερμανικού αυτοκίνητου ήταν πιο συγκαταβατικός, το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί. Εικάζουμε δηλαδή ότι αν το επίμαχο στιγμιότυπο έφθανε στη Δικαιοσύνη, θα εκδικαζόταν οπωσδήποτε συνυπαιτιότητα.

The post Τσαμπουκαλής οδηγός Veyron κλείνει BMW και μπαμ, ακριβή ζημιά appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα