Ξεκίνησε για drift, κατέληξε απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Maryland των ΗΠΑ. Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, μπορούμε να δούμε έναν αστυνομικό να προσπαθεί να σταματήσει ένα Chrysler 300 το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά κατεστραμμένο εξωτερικά. Η οδηγός δε συμμορφώνεται με τις εντολές του αξιωματικού κι αρχίζει να driftάρει γύρω από τον χώρο στάθμευσης, επικίνδυνα κοντά σε περαστικούς κι άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Δείτε το βίντεο.

Το

πιο σοκαριστικό είναι όταν η οδηγός του Chrysler προσπαθεί να χτυπήσει τον αστυνομικό, ο οποίος γλιτώνει στο τσακ. Η παράνομη οδήγηση δε σταματά εκεί, αφού το όχημα επιστρέφει και προσπαθεί να χτυπήσει ξανά τον αστυνομικό, αυτή τη φορά με drift. Ευτυχώς, οι περαστικοί κατάφεραν να ξεφύγουν από το διάβα του, αν και κάποιοι κινδύνεψαν.

Τα όργανα της Τάξης έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελίες για παράνομη οδήγηση. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να διαλύσουν το πλήθος όταν η γυναίκα οδηγός οδήγησε επίτηδες προς το μέρος τους. Σύμφωνα με την Daily Voice, η οδηγός επιχείρησε να χτυπήσει αρκετούς αστυνομικούς κι έπεσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά τόσο η ίδια, όσο κι αστυνομικοί. Όπως ήταν αναμενόμενο, συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση μετά από επίσκεψη σε τοπικό νοσοκομείο.

Το CBS Baltimore αναφέρει ότι τώρα κατηγορείται για «απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, αντίσταση στη σύλληψη και μια σειρά από σχετικές κατηγορίες». Εάν κριθεί ένοχη, η μέγιστη ποινή για αυτά τα αδικήματα στο Maryland είναι ισόβια κάθειρξη.

The post Ξεκίνησε για drift, κατέληξε απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα