Ράλι Κένυας: Κυρίαρχοι Rovanpera και Toyota – Το πάλεψε η Hyundai

16:22 31/3/2024 - Πηγή: Caroto
Σάρωσε η Toyota στο ράλι Σαφάρι με τους Rovanpera και Katsuta να κάνουν το «1-2», στην 4η θέση ο Evans. Στο βάθρο και ο Fourmaux με Ford Puma Rally 1. Ο Neuville με τον Tanak τερμάτισαν μέσα στη δεκάδα. Εξαιρετική εμφάνιση ο Σερδερίδης με Ford
Puma.

Σάρωσε η Toyota στο ράλι Σαφάρι με τους Rovanpera και Katsuta να κάνουν το «1-2», στην 4η θέση ο Evans. Στο βάθρο και ο Fourmaux με Ford Puma Rally 1. Ο Neuville με τον Tanak τερμάτισαν μέσα στη δεκάδα. Εξαιρετική εμφάνιση ο Σερδερίδης με Ford Puma.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Toyota σε αυτόν τον θρυλικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Ο Rovanpera, μαζί με τον συνοδηγό Jonne Halttunen, έδωσαν ένα ρεσιτάλ σε όλες τις εξαντλητικές 19 διαδρομές του απαιτητικού εδάφους της Κένυας.

Ο Rovanpera επικράτησε τερματίζοντας με αξιοσημείωτη διαφορά 1 λεπτού και 37,8 δευτερολέπτων από τον ομόσταυλό του Takamoto Katsuta. Ο Adrien Fourmaux της Ford της M-Sport κατέκτησε την τρίτη θέση, με διαφορά 2 λεπτών και 25,1 δευτερολέπτων.

Από την αρχή, ο Rovanpera έδειξε την κυριαρχία του, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα την Παρασκευή, νικώντας και τις έξι δοκιμές και δημιουργώντας ένα επιβλητικό προβάδισμα σχεδόν ενός λεπτού.

It's been an eventful morning but Kalle continues to lead

Keywords
Τυχαία Θέματα