1o RocknRace Festival Kilkis

Ο ΧΩΜΑ Κιλκίς (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς) σε συνεργασία με τον μουσικό σύλλογο Jam πρωτοπορεί διοργανώνοντας ένα, υπό την αιγίδα το δήμου Κιλκίς, ξεχωριστό διήμερο.

Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του παλιού στρατιωτικού αεροδρομίου Κιλκίς, θα επιχειρηθεί ένα υβριδικό μοντέλο αθλοπαιδιάς. Συναυλία, έκθεση και αγώνας δεξιοτεχνίας όλα σε ένα.  Το Σάββατο 2/9 καταστήματα και επιχειρήσεις θα εκθέσουν τεχνολογίες, λύσεις και τάσεις για τη δευτερογενή αγορά γύρω από το

αυτοκίνητο. Στις 18.30 θα γίνει η παρουσίαση των συμμετοχών και από τις 19.30 οι Carnation and the Thornes (Ξένη και Ελληνική Rock), Partners in Debt (Rock Hard Rock), Rebetico Project (Εναλλακτικό Ρεμπέτικο Rock Fusion), ΣΑΜΠΟΤΑΖ (Ελληνικό Rock), Sleazy Lynxxx (Hard n’ Heavy) θα τζαμάρουν και θα ροκάρουν μέχρι όσο πάει.  Το παρόν θα δώσουν όμως και οι σύλλογοι ΜΟΚ (Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Κιλκίς), Street Racers, Classic Car Club Kilkis, Manivela Racing Team (Hobby Enduro) και η Φωτογραφική ομάδα Κιλκίς.

Την Κυριακή 3/9 από τις 9.00 ως τις 10.30  θα πραγματοποιηθεί  ο τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων στην δεξιοτεχνία αυτοκινήτων. Η εκκίνηση του αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 11.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

The post 1o RocknRace Festival Kilkis appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα