Drift Λαμίας: Η πιο μεγάλη στιγμή του Ελληνικού Drift!

Ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift διοργανώθηκε στη Λαμία και έκλεισε με νικητές τους Σπονδυλίδη (Drift 1), Δήμο (Drift 2) και Δόμπρη (Drift 3).

Η μεγαλύτερη ημέρα για το ελληνικό Drift τα τελευταία χρόνια, έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Τo “Drift Λαμίας”, αποτέλεσε την πιο μεγάλη γιορτή του δημοφιλούς αυτού αθλήματος με χιλιάδες θεατές να γεμίζουν την

πόλη της Λαμίας. Παράλληλα η πολιτική ηγεσία του τόπου αλλά και σημαντικά στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στήριξαν την προσπάθεια αυτή δείχνοντας σε όλους πως ποντάρουν πολλά στον αθλητικό τουρισμό της Φθιώτιδας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας απόλαυσε ένα θέαμα που όμοιο του δεν είχε ξαναζήσει. Η ημέρα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με τα ελεύθερα δοκιμαστικά και συνεχίστηκε με τα βαθμολογημένα περάσματα και τις μάχες όλων των κατηγοριών (Drift 1, Drift 2, Drift 3). Οι αγωνιζόμενοι έδειξαν με το καλημέρα πως μέλημα τους ήταν όχι μόνο να κερδίσουν τον αγώνα αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν στους πολυάριθμους θεατές ένα μοναδικό show. Σε αυτό συνέβαλε η ομάδα του Drift Dynasty, η οποία είχε δημιουργήσει μία διαδρομή που βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό τους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν πολύ όμορφα και εντυπωσιακά περάσματα.

Η κατηγορία Drift 3 ήταν η πρώτη που χάρισε θέαμα στους λάτρεις του Drift. Νικητής αναδείχθηκε ο τοπικός ήρωας Σωτήρης Δόμπρης (BMW 3 E30), ο οποίος κατάφερε να κάμψει στον τελικό την αντίσταση του Φώτη Μαρή (Nissan 200). Το βάθρο της Drift 3, συμπλήρωσε ο Γιάννης Κουτσιμπέλας (BMW 318). Στη Drift 2 νικητής ήταν ο επίσης Λαμιώτης οδηγός Σωτήρης Δήμος (BMW 3 E30), ο οποίος κέρδισε ταυτόχρονα το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Στη δεύτερη θέση για ακόμη μία φορά ολοκλήρωσε το αγωνιστικό του διήμερο στην Λαμία ο Φώτης Μαρής (Nissan 200), ο οποίος έδειξε πως θα μας απασχολήσει αγωνιστικά το επόμενο διάστημα. Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Βασίλης Γαρνάβος (BMW 318), με τον Τάσο Δόμπρη να κλείνει την τετράδα της Drift 2.

Η μεγαλύτερη μάχη για την νίκη έγινε στην κατηγορία Drift 1, όπου οι Αλέξανδρος Σπονδυλίδης (Nissan 350Z) και Χρήστος Χαντζαράς (BMW 3 E36) έδωσαν τα πάντα στον δρόμο προς τον τελικό. Έτσι λοιπόν στον τελικό της Drift 1 ακολούθησε μια μάχη μεταξύ των δύο οδηγών, με τον Σπονδυλίδη (Nissan 350Z) να οδηγεί με εκπληκτικό τρόπο, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες τον πολυπρωταθλητή Drift Χρήστο Χαντζαρά. Αμφότεροι κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ έδειξαν σε όλους πως το άθλημα του Drift μπορεί να προσφέρει πολλά τα επόμενα χρόνια. Τρίτος στο βάθρο της Drift 1 ανέβηκε ο Γιώργος Λαγός (BMW 3 E36).

The post Drift Λαμίας: Η πιο μεγάλη στιγμή του Ελληνικού Drift! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα