Raptor Trophy στην Καστοριά με περισσότερα από 50 Raptor

Τα μέλη του Raptor Club Greece πήραν τα αυτοκίνητα τους και συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την όμορφη Καστοριά.

Περισσότερα από 50 Ford Ranger Raptor βρέθηκαν στις όμορφες περιοχές της βορείου Ελλάδος, σε ένα τριήμερο γεμάτο όμορφες διαδρομές και μοναδικές δοκιμασίες εντός και εκτός δρόμου. Τα ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor έδωσαν δυναμικό

παρών μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από όλη την Ελλάδα. Όλοι μαζί ως μια μεγάλη παρέα είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από σκληρές εκτός δρόμου συνθήκες τις κορυφαίες δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

Θυμίζουμε ότι το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo 3-λιτρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance προκειμένου να αποδίδει μέγιστη ισχύ 292 ίππους και ροπή 491 Nm. Ο V6 κινητήρας διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, που επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος. Το μοντέλο ωστόσο διατίθεται και με έναν εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα diesel, 2-λιτρο EcoBlue της Ford και με ισχύ 210 ίππων.

© photo: Raptor Club Greece

The post Raptor Trophy στην Καστοριά με περισσότερα από 50 Raptor  appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα