Volkswagen ID.7: Έρχεται στο τέλος του 2023

Η οικογένεια Volkswagen ID μεγαλώνει με το νέο ID.7, πρακτικά την ηλεκτρική ναυαρχίδα στη γκάμα της μάρκας. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις τρεις κύριες αγορές της Κίνας, Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, πριν το τέλος του 2023.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας αμιγώς ηλεκτρικής ναυαρχίδας των ID. μοντέλων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Απριλίου. Το ID.7 θα ενισχύσει τη μεσαία κατηγορία οχημάτων σε Ευρώπη, Κίνα και Βόρεια Αμερική. Αυτή την περίοδο

το καμουφλαρισμένο ID.7 εξακολουθεί να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές του στο Αλικάντε της Ισπανίας. Η τελική έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού σεντάν θα προσφέρει αυτονομία έως 700 χλμ., παρέχοντας μια πρακτική λύση στην κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

Το ID.7 είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα του ομίλου (MEB) που φέρει ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα κίνησης. Είναι ο ισχυρότερος και με την υψηλότερη ροπή ηλεκτροκινητήρας σε ένα Volkswagen ID. μοντέλο μέχρι στιγμής, ωστόσο τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά θα αποκαλυφθούν πλήρως σε λίγες ημέρες.

Το εσωτερικό του μοντέλου, σύμφωνα με τη Volkswagen, προσφέρει άφθονο χώρο τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα. Το πιλοτήριο έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και το μέγεθος των κλασικών οργάνων έχει μειωθεί σημαντικά. Όλες οι τυπικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις εμφανίζονται πίσω από το τιμόνι, ενώ ο οδηγός λαμβάνει άλλες σημαντικές πληροφορίες μέσω της στάνταρ head-up οθόνης επαυξημένης πραγματικότητας.

Η Volkswagen έχει αναπτύξει και μια νέα γενιά καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού για το ID.7. Ανάλογα με την έκδοση, αυτά τα νέα καθίσματα προσφέρουν έως και 14 επιλογές ηλεκτρικής ρύθμισης και μια εντελώς νέας σχεδίασης λειτουργία μασάζ. Εκτός από τις μεμονωμένες ρυθμίσεις, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ενεργοποιήσουν μια αυτόματη λειτουργία για την κλιματική λειτουργία των καθισμάτων (ψύξη και θέρμανση).

Τα πρώτα ID.7 στην αγορά της Ευρώπης θα είναι διαθέσιμα πριν το τέλος του 2023.

#tdi_6 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/VW-ID.7_trc3-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_6 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/VW-ID.7_trc7-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_6 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/VW-ID.7_trc5-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 3 Δες το Volkswagen ID. Buzz

The post Volkswagen ID.7: Έρχεται στο τέλος του 2023 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα