Η Hyundai στο πολυ-σύμπαν του Spider-Man

Στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων “Spider-Man: Across the Spider-Verse” η Hyundai μας δείχνει την ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου Prophecy.

Η Hyundai και η Sony Pictures ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια ταινία υπερ-υρώων. Αυτή τη φορά

στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, ο αγαπητός ήρωας Miles Mοrales, ο εναλλακτικός Spider-Man από ένα άλλο σύμπαν, συναντά στο δρόμο του μια ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου concept της Hyundai, το Prophecy. Παράλληλα, στα πλαίαισα της καμπάνιας της η μάρκα θα προβάλλει τα ηλεκτρικά οχήματα IONIQ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση του Spider-Man με κάποιο Hyundai, αφού στο παρελθόν είδαμε τον Peter Parker (Tom Holland) με το ηλεκτρικό IONIQ 5 και παλαιότερα με το Tucson. Τώρα, η νέα ταινία “Spider-Man: Across the Spider-Verse” έρχεται ως συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας στους κινηματογράφους θα γίνει τον Ιούνιο του 2023.

#tdi_6 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/05/Hyundai-X-Spider-verse_Custom-Animation-Billboard-shot-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_6 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/05/Hyundai-X-Spider-verse_Custom-Animation-IONIQ-5-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post Η Hyundai στο πολυ-σύμπαν του Spider-Man appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα