Τι είναι αυτό το πρωτότυπο που αποκάλυψε η Nissan;

Η Nissan αποκάλυψε το πρωτότυπο Hyper Punk, το οποίο θα εμφανιστεί και στη φυσική του μορφή στα πλαίσια του Japan Mobility Show στις 25 Οκτωβρίου.

Το Nissan Hyper Punk είναι ένα ηλεκτρικό συμπαγές crossover που απευθύνεται σε δημιουργούς

περιεχομένου (YouTubers), influencers, καλλιτέχνες και όσους εστιάζουν στο στυλ και την καινοτομία. Σε κάθε περίπτωση μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από τη μάρκα.

Το σίγουρο είναι πως το εντυπωσιακό πρψτότυπο ισορροπεί μεταξύ εικονικού και φυσικού, ενώ ως crossover της επόμενης γενιάς εμπνέει την προσωπική έκφραση σε όλους τους κόσμους. Το σύστημα Vehicle-to-Everything (V2X) του concept διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ενώ παράλληλα να μοιράζονται την ενέργεια του οχήματος με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στο εσωτερικό υπάρχουν στοιχεία σε στυλ origami που συνδυάζονται με έναν ψηφιακό διάκοσμο. Για παράδειγμα, οι ενσωματωμένες κάμερες μπορούν να απαθανατίσουν το τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο και να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να το μετατρέψουν σε σκηνικά στυλ manga ή σε γραφικά μοτίβα! Οι εικόνες μπορούν στη συνέχεια να προβληθούν σε μια οθόνη τριών πάνελ η οποία είναι τοποθετημένη γύρω από τον οδηγό στο πιλοτήριο, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η πραγματικότητα και ο κόσμος του metaverse συγχωνεύονται.

Η καμπίνα παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές των επιβατών, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ή να δημιουργούν εν κινήσει. Το Hyper Punk concept μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό, ενισχύοντας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του οδηγού.

Όσο για το εξωτερικό κομμάτι της σχεδίασης, αυτή ορίζεται από πολύπλευρες και πολυγωνικές επιφάνειες, σε συνδυασμό με ασημί βαφή που αλλάζει ανάλογα με τη γωνία θέασης και την πηγή φωτός. Οι τροχοί είναι 23 ιντσών, ενώ οι προβολείς και τα πίσω φώτα τονίζουν τα πολυγωνικά σχήματα και ενσωματώνονται στην επιφάνεια του αμαξώματος.

Ένα πρωτότυπο μοντέλο στην φυσική του μορφή θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου, την ημέρα έναρξης του Japan Mobility Show. Επιπλέον, από τις 25 Οκτωβρίου, το πρωτότυπο θα είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή στο διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite με την ονομασία «Electrify the World» για περαιτέρω εξερεύνηση και απόλαυση αυτών των ειδικών οχημάτων.

The post Τι είναι αυτό το πρωτότυπο που αποκάλυψε η Nissan; appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα