Ξεκίνησε το Audi on Tour Dream Edition

Έως τις 30 Ιουνίου, 8 πόλεις της Ελλάδας υποδέχονται 8 μοναδικά μοντέλα Audi μέσα από ένα roadshow, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να τα γνωρίσουν και να τα οδηγήσουν.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το “Audi on Tour Dream Edition”, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi

και βεβαίως θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να οδηγείς τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας. Ο στόλος του roadshow “Audi on Tour Dream Edition” περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και RS e-tron GT. Μαζί τους θα βρίσκονταο και μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες, όπως τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5. Τέλος τα πολυτελή Q7 και Q8 είναι δεδομένο ότι δε θα αφήσουν ασυγκίνητο καμία και κανέναν.

Ήδη το roadshow έχει περάσει από το Ηράκλειο, ενώ στις 16 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Ρόδο. Ακολουθούν η Πάτρα (19/6), τα Ιωάννινα (20/6), η Κοζάνη (21/6), η Θεσσαλονίκη (22/6) και οι Σέρρες (23/6). Στη συνέχεια, το “Audi on Tour Dream Edition” μεταφέρεται στην Αττική σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρείτε εδώ.

The post Ξεκίνησε το Audi on Tour Dream Edition appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα