Cupra Born VZ

To νέο CUPRA Born VZ με απόδοση 240kW/545Nm, φτάνει τα 100km/h από στάση σε μόλις 5.7 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 200km/h.

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας που συνδυάζει τέλεια την ηλεκτροκίνηση με τις υψηλές επιδόσεις. Η CUPRA

δίνει τώρα περαιτέρω ώθηση με το νέο CUPRA Born VZ, μία πιο ισχυρή έκδοση που έρχεται για να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη.

VZ σημαίνει ταχύτητα, ένας απλός τρόπος για να περιγράψει κανείς το νέο μοντέλο της μάρκας. Το CUPRA Born VZ αποδίδει ισχύ 240kw και ροπή 545Nm, ενώ μέσω της βελτιωμένης ανάρτησης, του άμεσου τιμονιού και της βελτιωμένης αίσθησης των φρένων, πατάει ακόμα καλύτερα στον δρόμο. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται και προσφέρουν στο CUPRA Born VZ απόλυτη απόδοση κάνοντας το ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Στο CUPRA Born VZ το ηλεκτρικό σύστημα προσφέρει 240kw – 40% αύξηση από  την έκδοση e-boost. Η ροπή είναι επίσης αυξημένη -545Nm- ή 75% περισσότερο από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Born. Αυτό σημαίνει ότι το CUPRA Born VZ μπορεί να φτάσει τα 100km/h μέσα σε μόλις 5.7 δευτερόλεπτα -ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο από την έκδοση e-Boost- ενώ έχει επίσης αυξηθεί η μέγιστη ταχύτητα στα 200km/h, – 40km/h παραπάνω δηλαδή από την έκδοση e-Boost.

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα