Survivor 2024: Απόλυτη ανατροπή και τέσσερις άνδρες υποψήφιοι

01:37 21/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Θοδωρής Τουρκογεώργος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Νίκος Γκάνος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με… ανατροπή!

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας ήταν κρίσιμος για το ποια από τις δυο ομάδες του Survivor θα έδινε ακόμη έναν παίκτη της και θα καθόριζε το φύλο των παικτών που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη και είχαν δώσει ως υποψήφιους

τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Οι Μαχητές μπήκαν στη μάχη για την τρίτη ασυλία χωρίς τους τραυματίες Φάνη Μπολέτση και Γιάννη Περπατάρη, ενώ οι Διάσημοι δεν είχαν τις επίσης τραυματίες Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά. Παρά τις απουσίες, όμως, οι Μπλε πήραν τη νίκη με 10-7 και κέρδισαν την ασυλία.

  

Η ήττα έφερε αμέσως γκρίνια, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να λέει ότι το ανδρικό κομμάτι της ομάδας της υστερεί και δείχνοντας έτσι ότι στην ψηφοφορία θα έβγαινε όνομα άνδρα. Η απόφασή της να θέσει το θέμα μπροστά σε όλους δεν άρεσε στον Σάββα Γκέντσογλου και αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην κόκκινη ομάδα.

  

  

MVP της εβδομάδας ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα και άρα εκείνη που θα διάλεγε τον τέταρτο υποψήφιο.

  

Όταν οι δυο ομάδες του Survivor συνάντησαν στο Συμβούλιο τον Γιώργο Λιανό, εκείνος έκανε κάποιες ανακοινώσεις που άφησαν έκπληκτους τους Διάσημους, οι οποίοι έπρεπε και να ψηφίσουν.

Η Όλγα Πηλιάκη με το πρόβλημα στον αυχένα και η Μαρία Αντωνά που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα, με εντολή γιατρού, δεν θα μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε πιθανή μονομαχία. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες των Διασήμων δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν. Άρα, οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν άνδρα και οι Μπλε να ψηφίσουν ξανά για να αντικαταστήσουν τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Σε περίπτωση δε ισοψηφίας από την ψηφοφορία των Κόκκινων, τότε ο παίκτης ή η παίκτρια που είναι MVP της ομάδας για την εβδομάδα που πέρασε, θα έπρεπε να επιλέξει ποιος θα πήγαινε σε μονομαχία!

  

Από την κάλπη των Κόκκινων, υποψήφιος βγήκε ο Αλέξης Παππάς και ακολούθησε εκείνη των Μπλε για την αντικατάσταση της Μαριλίνας Βακονδίου. Οι Μαχητές επέλεξαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος φάνηκε να μην το περιμένει…

  

  

  

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δεν με πιστεύει», είπε.

  

Στη συνέχεια, η MVP της εβδομάδας έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο τον Νίκο Γκάνο. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως περίμενε αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Απόλυτη ανατροπή και τέσσερις άνδρες υποψήφιοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα