H 6χρονη πνίγηκε «εγκλωβισμένη» κάτω από τη βάρκα: Συγκλονίζει η περιγραφή του ψαροντουφεκά που τη βρήκε

Οι κάτοικοι στην περιοχή Καλαμάκι Κορινθίας είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία της περιοχής.

Όπως λένε οι κάτοικοι, ο πατέρας του παιδιού διατηρεί σπίτι στο Καλαμάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που τους έβλεπαν μαζί να κολυμπούν στην παραλία. Κάτοικοι , οι οποίοι είδαν ανάστατοι το μεσημέρι της Δευτέρας το ασθενοφόρο να μεταφέρει πνιγμένο το μικρό παιδί στο νοσοκομείο , δείχνουν στο φακό του protothema.gr το σημείο που ανασύρθηκε το άτυχο κορίτσι.
Σοκαρισμένοι

είναι οι κάτοικοι στην περιοχή Καλαμάκι Κορινθίας από το θάνατο της 6χρονης Αμέλιας

Σύμφωνα με φίλους και γνωστούς της οικογένειας , οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr η μητέρα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, υποφέρει από τη ξαφνική απώλεια του παιδιού της ενώ στο πλευρό της βρίσκονται άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Συγκινητική είναι η περιγραφή στο protothema.gr ενός πατέρα που το παιδί του πήγαινε στην ίδια τάξη με την Αμέλια, όταν είδε το κοριτσάκι να ανασύρεται πνιγμένο και να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο.

«Η Αμέλεια ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, πήγαινε στην ίδια τάξη με την κόρη μου . Πραγματικά έχω σοκαριστεί , δεν ξέρω πως θα το πω στο παιδί μου. Είδαμε το ασθενοφόρο, προχτές το μεσημέρι να παίρνει ένα κοριτσάκι , στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι πρόκειται για τη συμμαθήτρια του παιδιού μου αλλά στη συνέχεια όταν το έμαθα σοκαρίστηκα. Στεναχωρήθηκα πολύ.Η μητέρα της, μια γυναίκα που προσπαθούσε να μεγαλώσει μόνη της και με αξιοπρέπεια το παιδί της. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια».

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του ψαροντουφεκά που ανέσυρε το παιδί πνιγμένο:

«Θυμάμαι ότι φόραγε δύο πέδιλα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Δεν φορούσε μαγιό. Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν ένα με δύο μέτρα. Κολύμπαγα, έκανα ψαροντούφεκο και κοιτάω πάνω κουνιόντουσαν κάτι χέρια και πόδια. Ακριβώς κάτω από τον πάτο της βάρκας βλέπω ότι ήταν ένα παιδί. Το βουτάω από το χέρι, το βγάζω έξω και το παιδί ξεκίνησε να βγάζει νερό κι αφρούς από το στόμα. Έκανε εμετό κι έβγαζε φαγητό».

Keywords
Τυχαία Θέματα