Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες χαρίζει εύνοια στα ζώδια

του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως).

Καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την οικογένεια έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ο συναισθηματισμός αρχικά μπορεί να μας παρασύρει όμως κυριαρχεί η λογική και η ωριμότητα που μας βοηθούν να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και ψύχραιμα.

Έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία μας και την σχέση μας με τους οικείους μας.

Απαραίτητο είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που μπορεί να εναρμονιστεί σε απόλυτο βαθμό με την λογική προσέγγιση που διαθέτουμε για τα πράγματα. Η μέρα είναι εξαιρετική επίσης για να προχωρήσουμε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα την δημιουργία της δικής μας δουλειάς.

Δεν αποκλείεται να είναι μία σκέψη που μας απασχολεί εδώ και καιρό. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε με σταθερούς ρυθμούς, απαιτείται βέβαια σκληρή προσπάθεια για να αποδώσει καρπούς αυτή μας η κίνηση.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και λίγο μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Ανασφάλειες και φόβοι μπαίνουν στο περιθώριο καθώς αναγνωρίζουμε την εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε συναισθήματα και ανησυχίες καθώς δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι τα σκοτάδια μας. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν επιτρέπουμε σε παράλογες σκέψεις να μας παρασύρουν σε ακατάλληλες κινήσεις καθώς αναγνωρίζουμε ποια θα είναι πιο αποτελεσματική προσέγγιση για κάθε τι που απασχολεί την σχέση μας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να ξεφύγουμε από τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες και να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες ευνοούν την ψυχολογία και την τσέπη μας. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολές και σπατάλες καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε επιδιώκοντας να απολαύσουμε κάθε στιγμή με πρόσωπα που αγαπάμε.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα φέρνοντας στην επιφάνεια εσωτερική ένταση και ένα αίσθημα του ανικανοποίητου που δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σας.

Ας αποφύγουμε τις συζητήσεις και τα παιχνίδια εξουσίας και ας επικεντρωθούμε στον πόθο και την έξαψη που θα εκτονώσουν κάθε αρνητική διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη 29 Ιουνίου,pebti 29 iouniou