Tα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ερμής μετακινείται στην Παρθένο κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Ο Ερμής στο ζώδιο της κυβέρνησης και της έξαρσης του μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην καθημερινότητα. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν κυρίως στον χώρο της δουλειάς και μπορεί να προκαλούν ένταση και άγχος.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε την γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τη διάθεσή της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά ώστε να κατευθυνθούμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Διαφορετικά θα χαθούμε στο άγχος και την αναστάτωση μπαίνοντας σε μία διαρκή διαδικασία γκρίνιας που θα κουράσει τους γύρω μας. Η επικριτικότητα είναι ένα στοιχείο που εμφανίζεται και μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια κυρίως στον συναδελφικό περίγυρο.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τον τρόπο σκέψης και δράσης των άλλων αποφεύγοντας να μπούμε σε διαδικασία συγκρούσεων και εντάσεων που θα επηρεάσει την ροή στον εργασιακό χώρο και την καθημερινότητα.

Η Σελήνη παραμένει στον σκορπιό μέχρι τα ξημερώματα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην προσωπική μας ζωή. Ανασφάλειες και αίσθημα ανικανοποίητου εκδηλώνονται με απότομο και έντονο τρόπο και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εντάσεις με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Οι συνθήκες μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας και σε αυτό θα μας βοηθήσει το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Επαφές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, νέες γνώσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο και μας ενθουσιάζουν.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε και να κυριαρχήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική μου ζωή καθώς απολαμβάνουμε την κατανόηση με τον σύντροφό μας και αυτό οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο αργότερα καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Αναμοχλεύονται παλαιότερες καταστάσεις που μας απογοητεύουν και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν στην εσωστρέφεια.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής,paraskevis