Tα ζώδια της Παρασκευής

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά; Αυταπάτες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης οδηγούν σε λάθη στον χώρο της δουλειάς.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι αργά το βράδυ κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην ημέρα σημαντικά ζητήματα που θα κληθούμε να λύσουμε στον χώρο της δουλειάς. Οφείλουμε να έχουμε ιδιαίτερη ψυχραιμία αφήνοντας στο περιθώριο άγχος και εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Παράλληλα καλό είναι να ξεπεράσουμε την ανάγκη να επικρίνουμε τους γύρω μας θεωρώντας ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικότερα. Η διάθεση για τελειότητα μπορεί να μας φέρει σε κόντρες με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που θα κοστίσουν στις σχέσεις μας. Ας αξιοποιήσουμε την ημέρα για να ξεκουραστούμε και να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις προστατεύοντας τον εαυτό μας από λάθη.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα βοηθώντας μας να περάσουμε ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Αισιοδοξία και πάθος απογειώνουν την προσωπική μας ζωή και δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε στιγμές απίστευτου αισθησιασμού που θα παίξουν θετικό ρόλο στις σχέσεις μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που μας αποπροσανατολίζει. Αυταπάτες επηρεάζουν την ρεαλιστική μας διάθεση και θέλω να σαι επιτρέπουν να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Αργότερα το τετράγωνο του ήλιου από την παρθένο με την σελήνη προκαλεί εσωτερική αναστάτωση. Η ανάγκη για να ανοίξουμε τα φτερά μας προσκρούει στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσθυμία και εσωτερική ένταση.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο τις αδυναμίας της. Μας καλεί να αφοσιωθούμε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην ανάγκη να προχωρήσουμε τα σχέδια μας που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην κοινωνική καταξίωση.

Οφείλουμε όμως επίσης να είμαστε σε επαφή με το συναίσθημά μας καθώς είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί και συντηρητικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας.

Είναι προτιμότερα ακόμα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας προσφέροντας το ταίρι μας ότι του αναλογεί αποφεύγοντας να παρασυρθούμε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων σε επιλογές που θα ενοχλήσουν το/τη σύντροφό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής,paraskevis