Tα ζώδια της Πέμπτης 17 Αυγούστου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023.

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Στρέφουμε το

ενδιαφέρον μας στο χώρο της δουλειάς και σε υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν και μπορεί να μας κουράζουν. Οφείλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τόσο τους γύρω μας όσο και τον εαυτό μας με τις επιδόσεις μας.

Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από το άγχος και την νευρικότητα σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν εντάσεις κυρίως με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας και τον εαυτό μας παραμερίζοντας κάθε εσωτερική αναστάτωση που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε συγκεντρωμένα και υπεύθυνα.

Η μέρα επίσης είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με διατροφή για άσκηση καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε τα δεδομένα προστατεύοντας το σώμα και την ψυχή μας. Καλό είναι να αφήσουμε στο παρελθόν τις επιβλαβείς συνήθειες που δεν μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε την ενέργεια μας στο μέγιστο.

Προχωρώντας σε ένα νέο πρόγραμμα είναι βέβαιο πώς θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε ότι αναλάβουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διατηρώντας τα ενεργειακά μας αποθέματα στα ύψη.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες το μεσημέρι αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και μας προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται αρχικά να νιώσουμε από απογοήτευση καθώς επιθυμούμε να δρομολογήσουμε ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν όμως εμπόδια και καθυστερήσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

Οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε αρνητική σκέψη προσπαθώντας να επικεντρωθούμε στις λύσεις που πρέπει να δώσουμε.

Σημαντικό είναι επίσης να βρούμε την χρυσή τομή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να είμαστε αποτελεσματικοί στο μέγιστο βαθμό. Συναισθηματικά, δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε ότι νιώθουμε καθώς τραύματα και απωθημένα έρχονται και πάλι στο φως και δεν μας επιτρέπουν να είμαστε άνεργοι.

Είναι αναγκαίο να μην παρασυρθούμε από τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος επηρεάζοντας το παρόν με αρνητικές σκέψεις. Οι παρελθούσες καταστάσεις επιβάλλεται να είναι μαθήματα που θα μας βοηθήσει και να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λογική στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα