Tα ζώδια της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που αντιλαμβάνονται το σκεπτικό μας είναι μεγαλύτερη

από ποτέ. Απολαμβάνουμε τις παρέες και τις κοινές δράσεις με ομοϊδεάτες καθώς απελευθερωνόμαστε και νιώθουμε ότι μπορούμε να εκφράσουμε χωρίς φίλτρο σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχουμε.

Σημαντικό είναι επίσης να ενταχθούμε σε ομαδικές προσπάθειες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικά στον κοινωνικό περίγυρο. Νιώθουμε ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι σε μία κοινωνία που χρειάζεται αλληλεγγύη και ομοψυχία.

Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις ή τις κινήσεις μας. Είναι εύκολο να γίνουμε εριστικοί θεωρώντας ότι προσπαθούν να μας μειώσουν αδιαφορώντας για κάθε τι διαφορετικό που μπορεί να μας προσδώσει τελικά σημαντικά οφέλη.

Καλό είναι να είμαστε ανοιχτοί και διαλλακτικοί απέναντι σε διαφορετικές σκέψεις και αντιλήψεις γιατί μπορούμε να μάθουμε πολλά που θα φανούν χρήσιμα στους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε το μέτρο σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά τις σπατάλες γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε έξοδα λόγω της ανάγκης να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τους γύρω μας.

Το πρωί το τρίγωνο της με τον Άρη από τον Ζυγό χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Νέες συνεργασίες μπορούν να προσφέρουν πολλά στην επαγγελματική μας ζωή και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στο όραμα μας.

Ακόμα η κοινή δράση με το ταίρι μας μπορεί να απογειώσει το πάθος στη σχέση και να χαρίσει μοναδικές στιγμές αισθησιασμού και έντονων συναισθημάτων.

Το μεσημέρι η αντίθεση της με την Αφροδίτη από τον Λέοντα μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ελευθερία και την επιθυμία για προσωπική ζωή που μπορεί να μας προσφέρει αυτά που μας αξίζουν. Καλό είναι να αποφύγουμε πιθανές συζητήσεις με το ταίρι μας που μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλώντας υπερένταση και επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στον φιλικό περίγυρο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις που είναι κομβικές για εμάς.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου,tritis 26 septemvriou