Αλέξης Τσίπρας για Γεωργούλη: «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη»

Στην υπόθεση Γεωργούλη αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο στο οποίο περιόδευσε σήμερα.

«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη»

είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, δήλωσε στο MEGA ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον κ. Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» υπογράμμισε, υποστηρίζοντας πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση».

«Είναι δυσάρεστο και σοκαριστικό. Έχει σοκάρει όλους και όλες», ανέφερε επίσης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που εμπλέκει τον ευρωβουλευτή σε υπόθεση κακοποίησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Τσίπρας, Γεωργούλη, Καμία,alexis tsipras, georgouli, kamia