Γη της Ελιάς – Απίστευτη εξέλιξη: Ο Δημοσθένης οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου

Απρόσμενες και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Επεισόδιο 50 (Τετάρτη 22 Νοεμβρίου)

Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί. Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης.

Η Άννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Χρήστος έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο

τον ζώνουν τα φίδια. Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά να διαλέξει άμεσα με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, διαφορετικά θα μιλήσει και στις δύο.

Ο Δημοσθένης οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να παραθέσει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία.

Επεισόδιο 51 (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου)

Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια περιμένει αγόρι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μοιράζει δώρα στην Ασπασία και την Ειρήνη, κι εκείνες παραξενεύονται με τη συμπεριφορά του. Ο Πότης και Άννα παίρνουν εξιτήριο, αλλά η Άννα είναι ανένδοτη σε σχέση με το διαζύγιο.

Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό. Μια εταιρική σύσκεψη θα φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία και την Αθηνά.

Ο Στάθης προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας. Οι άντρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι του Ισίδωρου και του κλέβουν το χρηματοκιβώτιο.

Επεισόδιο 52 (Παρασκευή 24 Νοεμβρίου)

Η ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων προκαλεί αναστάτωση στην Αρεόπολη και ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη που η Αριάδνη όχι μόνο απέρριψε τη δωρεά της, αλλά στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της. Ο Στάθης παίρνει το μέρος της Αριάδνης και κατηγορεί την Ιουλία ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για τον χωρισμό της με τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στην Αμαλία ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της για την παρεμβατικότητά της, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Αμαλία. Μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου), έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά αυτός καβγάς θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Keywords
Τυχαία Θέματα