Γιώργος Παπακώστας: Βαρύ πένθος για τον γνωστό σεφ – «Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ»

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Παπακώστας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media τη νύχτα της Παρασκευής.

Κι αυτό μιας και ο γνωστός σεφ, που συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη στην καθημερινή της εκπομπή στο MEGA, καλείται να διαχειριστεί πια την επόμενη ημέρα δίχως τον αγαπημένο

του πατέρα στο πλευρό του.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Παπακώστας επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο σκέψεις καρδιάς τις οποίες και συνόδευσε με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο του αείμνηστου πατέρα του.

«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ ότι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο».

«Την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappa» σημειώνει ο Γιώργος Παπακώστας σε αυτό το διαδικτυακό «αντίο» στον αγαπημένο του πατέρα.



View this post on Instagram









A post shared by George Papakostas (@georgepapakostas)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παπακώστας, Βαρύ, – Σήμερα,giorgos papakostas, vary, – simera