Γλυφάδα: Σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά ο 29χρονος που αυτοπυροβολήθηκε όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακή βία

Τραγική κατάληξη είχε ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σήμερα (12/04), με τον δράστη να ταμπουρώνεται στο διαμέρισμά του και τελικά να βάζει τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4.15 το απόγευμα στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα, όταν η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ωστόσο, την στιγμή που έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις ο 29χρονος δράστης ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ανατινάξει την

πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής προκειμένου να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί ενώ έσπευσαν και ειδικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ.

Αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ακολούθησε έφοδος στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο.

Σεσημασμένος ο 29χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης και αυτόχειρας ήταν σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ από χθες τον αναζητούσαν οι Αρχές γιατί είχε προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η γυναίκα θύμα με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης οδηγήθηκε στο ΑΤ όπου δίνει κατάθεση.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας της ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και όταν συμβαίνει αυτό γίνεται βίαιος και έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα