Η εταιρεία APANECA παρουσιάζει τον νέο ελληνικό καφέ της

Η εταιρεία APANECA, αποκλειστική αντιπρόσωπος του καφέ KIMBO σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε τον καινούριο ελληνικό καφέ της «το Φίλημα» φέρνοντας την παράδοση στη σύγχρονη εποχή!

Ένας ελληνικός καφές φτιαγμένος από τα πιο εκλεκτά χαρμάνια του κόσμου, κόκκοι από Βραζιλία, Αιθιοπία και Ινδία φέρνουν στη γεύση σου σοκολάτα

και ξηρούς καρπούς, σε πλήρη ισορροπία.

Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι το πλούσιο καϊμάκι του, όπως εκείνο που είχε πάντα ο καφές των παππούδων μας στο σπίτι στο χωριό συνοδευόμενο από ένα άρωμα που ξυπνά αναμνήσεις.

Ο ελληνικός καφές «το Φίλημα» θα γίνει η καθημερινή σου πράξη αγάπης, αυτό είναι άλλωστε και το motto του.

Μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου και όσους αγαπάς, ένα Κυριακάτικο πρωινό γεμάτο γεύση, μυρωδιές, και νοσταλγία.

Η εταιρεία APANECA είναι λάτρης του καφέ, και επειδή θέλει να μοιράζεται το πάθος της για τον καφέ, μας δίνει και λίγα tips για το σωστό καϊμάκι του ελληνικού καφέ!

Φροντίζουμε μόλις ο καφές αρχίσει να φουσκώνει να τον απομακρύνουμε από τη φωτιά και να χτυπήσουμε το μπρίκι 2-3 φορές ελαφριά, στον πάγκο της κουζίνας. Τότε ο φουσκωμένος καφές κάθεται για λίγο. Επαναφέρουμε αμέσως το μπρίκι στη φωτιά και μόλις αρχίσει να φουσκώνει, τον βγάζουμε. Αν το μπρίκι μας είναι μεγάλο ή με πολύ ανοιχτό στόμιο τότε το καϊμάκι θα βγει αδύναμο.

Αργά και σταθερά σερβίρουμε στο φλυτζάνι μας, το οποίο έχει φροντίσει η εταιρεία να μας προμηθεύσει (βλέπε εδώ), τον αφήνουμε λίγα λεπτά μέχρι να κάτσει το κατακάθι και απολαμβάνουμε!

Τον ελληνικό καφέ «το φίλημα» τον βρίσκεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
APANECA,