Κρέμες αδυνατίσματος και απολέπισης για ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος!

Η φροντίδα σώματος αποτελεί πλέον καθημερινή ρουτίνα για όλες τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν ένα υγιές, λαμπερό αλλά και ενυδατωμένο δέρμα. Το σώμα μας καθημερινά έρχεται σε επαφή με εξωτερικούς παράγοντες, ρούχα, τριβές, ιδρώτα, στοιχεία που μπορεί να «επιβαρύνουν» την επιδερμίδα.

Η φροντίδα του σώματος είναι κάτι παραπάνω από μια απλή εφαρμογή κρέμας. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση, που θα χαρίσει αναζωογόνηση στο σώμα σας, περιλαμβάνει κρέμες αδυνατίσματος, κρέμες απολέπισης αλλά

και κρέμες ενυδάτωσης.

Ο συνδυασμός των σωστών συστατικών, βοηθά την επιδερμίδα να είναι ελαστική αλλά και δυνατή.

Με τη βοήθεια της La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou θα δούμε ποιες κρέμες  θα βοηθήσουν στη σύσφιξη του σώματός σας, αλλά και στην ενίσχυση της ελαστικότητας και της υγιούς του όψης.

Κρέμες αδυνατίσματος για ένα πιο σφριγηλό δέρμα

Οι κρέμες περιποίησης σώματος αποτελούν μια σημαντική προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Διαθέτουν συστατικά που συμβάλλουν στην τόνωση και τη σμίλευση του σώματος, αλλά και στη μείωση της αίσθησης φλοιού πορτοκαλιού.

Το Super body bottox είναι gel σώματος για σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας, με καφεΐνη και μέντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά αλλά και μπράτσα.

Διαθέτει πολλαπλά οφέλη, λειαίνει την επιδερμίδα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ μειώνει την αίσθηση του φλοιού πορτοκαλιού.

Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε το προϊόν συνδυαστικά με κρέμες απολέπισης, καταναλώστε άφθονο νερό και υιοθετήστε μια υγιεινή διατροφή!

Κρέμες απολέπισης για καθαρό δέρμα

Οι κρέμες απολέπισης κάνουν θαύματα για το δέρμα! Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και ενισχύοντας την ανανέωση του δέρματος, χαρίζοντάς του φρέσκια και ανανεωμένη όψη.

Το Argan and almond scrub διαθέτει κόκκους αργκάν και αμυγδάλου, πλούσια και ενυδατική σύνθεση και είναι ιδανικό για απολέπιση και βαθύ καθαρισμό.

Καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους της επιδερμίδας, αφήνοντας το σώμα απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο!

Κρέμες ενυδάτωσης για λαμπερή επιδερμίδα

Ολοκληρώνοντας τη ρουτίνα φροντίδας, μην παραλείψετε τις κρέμες ενυδάτωσης. Οι κρέμες ενυδάτωσης σώματος παρέχουν την απαραίτητη λάμψη για το δέρμα, αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του.

Το Golden sparkle body butter διαθέτει μεθυστικό άρωμα βανίλιας που ταξιδεύει τις αισθήσεις σας, ζεστές νότες κανέλας και δροσερή αίσθηση πορτοκαλιού.

Είναι πολύ ενυδατικό και πλούσιο σε βούτυρο καριτέ αλλά και κακάο, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, σε ξηρά χέρια, αγκώνες, γόνατα ακόμα και φτέρνες.

Απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα, ενώ αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και απαλή.

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας!

Η ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος με κρέμες αδυνατίσματος, απολέπισης και ενυδάτωσης είναι ένας συνδυασμός που αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Με την κατάλληλη φροντίδα, το δέρμα αναδεικνύεται και αποκτά φυσική λάμψη!

Μην αφήνετε τη φροντίδα του σώματός σας στην τύχη της. Βρείτε χρόνο, επενδύστε σε καλά προϊόντα αλλά και στον εαυτό σας. Θα αποκτήσετε μια ανανεωμένη αίσθηση, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

Αν θέλετε κι εσείς την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα για το σώμα σας, θα βρείτε τα παραπάνω προϊόντα της La Vie en Rose, εδώ:

Super body bottox 200mlArgan and almond scrub 100mlGolden sparkle body butter 150ml (Limited Edition)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρέμες,kremes