Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής μαζί σήμερα στο Ζάππειο – Τα νέα διλήμματα των εκλογών

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής θα πραγματοποιήσουν σήμερα κοινή εμφάνιση ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε την σημερινή ημέρα της Ευρώπης, ώστε να εκπέμψει έναν ισχυρό συμβολισμό για την

προοπτική στην Ευρώπη αλλά και να δώσει ένα σαφές μήνυμα ενότητας από το Ζάππειο.

Οι τρεις πρωθυπουργοί αναμένεται να ανέβουν στο βήμα με χρονολογική σειρά, λαμβάνοντας πρώτος το λόγο ο Κώστας Καραμανλής και ακολούθως ο Αντώνης Σαμαράς, ώστε να κλείσει τελευταίος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκείνος που κάλεσε τους δυο πρώην προέδρους της ΝΔ αλλά και πρωθυπουργούς της Ελλάδας να απευθυνθούν στους πολίτες.

«Η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι η παράταξη που έκανε πάντα τις μεγάλες επιλογές και τοποθετήθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και έχουμε το ίδιο χρέος και τώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Άρτα, θέλοντας να επισημάνει το ευρωπαϊκό πρόσωπο της φιλελεύθερης παράταξης η οποία σήμερα θα γιορτάσει τα 44 χρόνια από την ένταξη στις ευρωπαϊκές κοινότητες.

“Με τη δική σας βοήθεια όσα είπαμε τα κάναμε πράξη” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την ‘Αρτα κατα την κεντρική του ομιλία, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την βεβαιότητα του για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαίου, και αναφέρθηκε εκτενώς στο κυβερνητικό έργο, στην οικονομία, αλλά και τις δεσμεύσεις του για την επόμενη τετραετία.

Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης έθεσε και το δίλημμα των εκλογών λέγοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να συγκρίνουν τις δύο τετραετίες και τους δύο πρωθυπουργούς, και σημείωσε:

«Κάθε αψήφιστη ψήφος ή άκαιρη δήθεν διαμαρτυρία οδηγούν τελικά μόνο σε εθνική αδυναμία. Η λύση είναι άλλη. Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ».

«Θα κλείσουμε το δρόμο σε μια δεύτερη συμφορά»

«Δεκατρείς ημέρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου, από την Κυριακή που θα κλείσουμε το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά.

Με την ψήφο σας θα δώσουμε μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή για μια πατρίδα περήφανη σταθερά τολμηρά και μόνο μπροστά» τόνισε ο πρωθυπουργός, και αναφέρθηκε και στον τόπο καταγωγής του κ.Τσίπρα, εκτιμώντας ότι οι συμπατριώτες του θα στηρίξουν τη ΝΔ.

«Ειδικά εδώ στην ‘Αρτα η απόφαση των Αρτινών έχει διπλή σημασία. Θυμάμαι ότι στις εκλογές του 2019 χάσαμε την πρωτιά για λίγες εκατοντάδες ψήφους.

Το μήνυμα που θα στείλετε θα ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα είμαστε πρώτοι και με την διαφορά στην ‘Αρτα.

Είναι ένα μήνυμα που έρχεται από το Αθαμάνιο, από τους συγχωριανούς του κ. Τσίπρα που τον ξέρουν καλύτερα, ας ετοιμαστεί για μια ακόμη ήττα εντός έδρας.

Γιατί Κωνσταντίνου και Ελένης θα γιορτάσει η δημοκρατία, η αυτοδύναμη ΝΔ και η αυτοδύναμη Ελλάδα» ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης.

«Απο σκορποχώρι η Ελλάδα έγινε χώρα με σύνορα»

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί μέσα σε μια τετραετία η Ελλάδα από τόπος σκορποχώρι έγινε πατρίδα με σύνορα σε γη, αέρα και θάλασσα» είπε ο πρωθυπουργός και επιτέθηκε στην αντιπολιτευτική τακτική του Συριζα.

“Κόντρα σε αυτούς οι οποίοι επιλέγουν μέσα από τις διαφημίσεις τους να παρουσιάζουν μια Ελλάδα γκρίζα, κατάμαυρη.

Μιας και μιλάω σε αγροτική περιοχή, ίσως έχετε δει ένα σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ με έναν φουκαρά, ηθοποιό, δεν είναι πραγματικός αγρότης, ο οποίος έχει ένα φορτηγάκι με αγκινάρες.

Μέχρι και τις αγκινάρες τις έβαψαν μαύρες για να δείξουν μια υποτιθέμενη μαυρίλα, η οποία όμως δεν υπάρχει.

Γιατί όπου πηγαίνω, παρά τις δυσκολίες, ένα πράγμα βλέπω: η Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019″ είπε ο κ.Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα