Μεγάλη η φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας – Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Είναι καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21/08 στο Κατακάλι Κορινθίας, ωστόσο είναι μεγάλη και καίει πυκνό δάσος, απαιτώντας συνεχή προσπάθεια τόσο από τις επίγειες όσο και από τις εναέριες δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε στην απογευματινή ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα στην πυρκαγιά στο Κατακάλι Κορινθίας επιχειρούν 121 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 26 πυροσβεστών από Φινλανδία και Νορβηγία, 24 οχήματα, 8 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο συντονιστικά και 13 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες

και υδροφόρες ΟΤΑ.

Παράλληλα, με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αλέξιου Ράπανου, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) μεταβαίνει στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, στο μέτωπο της φωτιάς στο Κατακάλι, τραυματίστηκε πυροσβέστης ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου.



Φώτο αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα