Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Εγκλωβισμένος στο προσωπικό lifestyle- Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς

«Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, σχολίασε ότι είναι «διαφορετικές οι πραγματικές τάσεις στην κοινωνία, διαφορετικές στη μόδα ή στα κοινωνικά δίκτυα».

«Αλλαγές παντού και τώρα. Αυτό πρέπει να υλοποιήσουμε. Οι ευθύνες μας αυξάνονται καθώς παρά το γεγονός ότι το σύστημα μας είναι κοινοβουλευτικό ο νέος αρχηγός

της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή.

Αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκεια εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει ένα νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές και πως θα οικοδομηθεί από τα ίδια υλικά με τα οποία κατέρρευσε. Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός.

Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle. Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς. Θα ασχοληθούμε με άλλες αναμετρήσεις με πρώτες τις αυτοδιοικητικές εκλογές», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΚΟ της ΝΔ:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Κασσελάκη, Εγκλωβισμένος,mitsotakis, kasselaki, egklovismenos