Ντιναμό – ΑΕΚ: «Αστακός» το Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του Champions League

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα στην αυριανή (15/08) αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, μετά τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Έχει απαγορευθεί η παρουσία οπαδών της Ένωσης στην κροατική πόλη, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε τα εξαιρετικά αυστηρά μέτρα και για τους οπαδούς της Ντιναμό που θα βρεθούν στο γήπεδο «Μαξιμίρ».

Η ανακοίνωση της κροατικής αστυνομίας:

Την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023,

στις 20.00 στο Ζάγκρεμπ, στο «Maksimir City Stadium», θα διεξαχθεί διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας για τα προκριματικά του UEFA Champions League, μεταξύ της GNK Dinamo και της AEK FC.

Η αναμέτρηση αυτή έχει χαρακτηριστεί αγώνας υψηλού κινδύνου, και αναλόγως η αστυνομία θα λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με επαρκή αριθμό αστυνομικών.

Για τη διατήρηση ευνοϊκής κατάστασης δημόσιας τάξης και ειρήνης κατά τη διαδρομή από και προς τον αγώνα, καθώς και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, η αστυνομία θα λάβει μέτρα και ενέργειες της αρμοδιότητάς της, σύμφωνα με τον Νόμο περί Αστυνομικών Καθηκόντων και Εξουσιών, ο Νόμος για την Πρόληψη Ταραχών στους Αθλητικούς Αγώνες και ο Νόμος για τις δημόσιες συγκεντρώσεις.

Παρά την απόφαση της UEFA που απαγορεύει την πώληση εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους, αναμένεται μεγάλος αριθμός ντόπιων φιλάθλων και τους καλούμε να εξοικειωθούν με τις οδηγίες και τις συστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ, Αστακός, Ζάγκρεμπ, Champions League,ntinamo zagkreb – aek, astakos, zagkreb, Champions League