ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο του τριφυλλιού: «Μην ταξιδέψετε στη Λαμία»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (01/11) με την οποία έκανε κάλεσμα στους φίλους της να μην μεταβούν στην Λαμία για τον αγώνα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το ερχόμενο Σάββατο (4/11, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League.

Η

διοίκηση του Παναθηναϊκού τόνισε πως απ’ την στιγμή που ο σύλλογος της Φθιώτιδας επέλεξε να μην δώσει εισιτήρια στο “τριφύλλι” για το συγκεκριμένο ματς, είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψει κάποιος φίλος της ομάδας στη Λαμία, προκειμένου να προστατευτούν οι πράσινοι.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα!”

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μην, Λαμία,pae panathinaikos, min, lamia