ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακού: Η αλληλοεξόντωση και ο… πρώην που τον πλήγωσε!

Γίνεται ένα ντέρμπι που ολοκληρώνεται χωρίς γκολ (0-0) να είναι εντυπωσιακό; Ναι γίνεται. Τέτοιο ήταν και το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Πριν το πρώτο σφύριγμα οι δύο αντίπαλοι συγκατοικούσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο καθένας στόχευε στο τρίποντο που θα τον έφερνε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή και θα τον… ζέσταινε ακόμη

περισσότερο στον κυνήγι του τίτλου.

Τελικά παρά τις ευκαιρίες τους, παρά το δοκάρια (από ένα κάθε ομάδα με Νάρεϊ και Χάμες), παρά τη μεγάλη προσπάθεια, γκολ νίκης δεν βρήκε ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός και έτσι θα συνεχίσουν να πορεύονται… χέρι – χέρι στο πρωτάθλημα από την 3η θέση με χαμένη την ευκαιρία να πλησιάσουν ουσιαστικά την κορυφή.

Μπορεί λοιπόν ούτε οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, ούτε αυτοί των Πειραιωτών να μην έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους… τρίτους.

Τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ ένιωσαν ανακούφιση για το αποτέλεσμα αφού δεν νιώθουν… καυτή ανάσα ακόμη, αλλά ικανοποιημένοι έμειναν και όσοι είδαν το παιχνίδι χωρίς το άγχος των βαθμών.

Μπορεί γκολ να μην είχε το ντέρμπι αλλά είχε όλα τα άλλα. Πάθος, δύναμη, ποιότητα, μαρκαρίσματα, σημαντικές επεμβάσεις τόσο του Πασχαλάκη (κυρίως), όσο και του Κοτάρσκι, αλλά και φοβερή ατμόσφαιρα.

Μια φλεγόμενη Τούμπα, πάντα όμως στα επιτρεπτά πλαίσια. Σαφώς και οι γηπεδούχοι έχουν μια παραπάνω πικρή γεύση αφού ήταν πιο δραστήριοι και είχαν περισσότερες φάσεις για γκολ. Ένας πρώην δικός τους όμως, ο superman του αήττηου πρωταθλήματος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τους… φρέναραν και έμειναν στο μηδέν.

Η ζωή συνεχίζεται όπως και το πρωτάθλημα που μετά και την μη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ στο Περιστέρι… λόγω δοκαριών πήρε για τα καλά φωτιά. Δυστυχώς όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα