Πάτρα: Αυτές είναι οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που θα εξετάσει η παιδοψυχολόγος (ΦΩΤΟ)

Η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα έδωσε εντολή σε ειδικό πραγματογνώμονα-παιδοψυχολόγο, για να μελετηθούν και να ερμηνευτούν οι εν λόγω ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της 9χρονης πριν το κοριτσάκι φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για συνολικά τρεις ζωγραφιές.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ορίσει κι εκείνη παιδοψυχολόγο για τις τρεις ζωγραφιές.

Στην

μία ζωγραφιά η Τζωρτζίνα έχει γράψει: «Στη μαμά που πετάει. Χρόνια πολλά. Σε ευχαριστώ για όλα και είσαι η καλύτερη μαμά».

Σε άλλη ζωγραφιά, η Τζωρτζίνα έχει γράψει: «Για εσάς», έχοντας ζωγραφίσει ένα παιδάκι που κάνει κούνια σε ένα δέντρο ενώ έχει απεικονίσει τις αδελφές της.

Η τρίτη ζωγραφιά δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας αλλά φαίνεται να είναι η πιο κρίσιμη δίνοντας πολλές απαντήσεις καθώς σε αυτή, η Τζωρτζίνα έχει γράψει 8 λέξεις περιγράφοντας τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου σε μία πολύ συγκεκριμένη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παιδοψυχολόγος που θα εξετάσει αυτές τις τρεις ζωγραφιές θα ερευνήσει:

τον ψυχικό κόσμο του παιδιού,τα αισθήματα που έτρεφε για τη μητέρα της, τον πατέρα της και τις δύο αδελφές της καιαν ήθελε να εκφράσει κάτι που δεν μπορούσε είτε από φόβο είτε λόγω ηλικίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα