Ρούλα Πισπιρίγκου: Ετοιμάζεται να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη;

Από τα όσα έγιναν μέσα στη μέρα, την Παρασκευή 1η Απριλίου, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλάζει πλεύση και ετοιμάζεται να «βάλει στο κάδρο» τον-εν διαστάσει- σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος αποτραβήχτηκε από την 33χρονη, μόλις έγινε γνωστή η σύλληψή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου λέει ο Μάνος ”κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου φυλακή;”»

Την αρχή, λοιπόν, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκαλώντας εντύπωση για τον διάλογο που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, με εκείνη μέσα από τα κρατητήρια

της ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο:

Αντέχεις;

“Όχι, δεν γίνεται αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο”.

Τι γίνεται με τον Μάνο; Έχεις μιλήσει μαζί του καθόλου;

“Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει. Από ό,τι κατάλαβα μου είπε ότι θα υπερασπιστεί ότι εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. Ότι για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ”.

Εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό;

“Όχι βέβαια. Μου λέει δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει που είμαι; Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, με έδιωξαν από τη δουλειά, σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει που είμαι. Μου λέει κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;”.

Δηλαδή το μέλημα του είναι να μην πάει αυτός φυλακή, να μπορέσει να είναι έξω και να δουλεύει.

“Ναι, ναι”.

Εσένα δεν σε σκέφτεται που είσαι μέσα;

“Όχι, ούτε καν. Εδώ του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει δεν είσαι με τα καλά σου που θα περάσω από όλα τα κανάλια να έρθω να σε δω. Και όταν θα καταθέσω γι’ αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι”.

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αντιλαμβάνομαι τη δυσχερή θέση της κατηγορούμενης και θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει»

Τη… σκυτάλη πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των 3 κοριτσιών, που «έσπασε τη σιωπή» του μετά από δύο 24ωρα σιωπής!

Ειδικότερα, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η παρακάτω ηχητική δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη:

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της κατηγορούμενης, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

«Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι τον Μάνο;», λέει θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εξάλλου, θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε τα εξής:

«Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει.

Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε».

Παράλληλα, άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης δήλωσαν ότι πρέπει να δώσει απαντήσεις και ο πατέρας και πως είναι άδικο ό, τι συμβαίνει με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αντιθέτως, πρόσωπα που είναι κοντά στον πατέρα αναφέρουν ότι «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των Αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Ετοιμάζεται, Μάνο Δασκαλάκη,roula pispirigkou, etoimazetai, mano daskalaki